OVAKO POČINJE PREBIJANJE ŽENA! Vladimir Tomović maltretira žene, a niko ne reaguje!
Foto: Printscreen

zadruga 2

OVAKO POČINJE PREBIJANJE ŽENA! Vladimir Tomović maltretira žene, a niko ne reaguje!

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su naišli na velike probleme u svojoj vezi.

Objavljeno: 11:02h

Tomović je prvo zamerio svojoj devojci što je pričala sa njegovim neprijateljima, Doroteom Jovanović, Miljanom Kulić i Ramonom Beganović, a onda je predveče situacija postala još gora.

Vladimiru je zasmetalo što je Stanija i posle njihove rasprave ponovo otišla i razgovarala sa Bojanom Gaćešom i Jovicom Putnikovićem, koji su očigledno njemu trn u oku.

– Otišla si tamo i opet si pričala sa njima, m*š tamo. P*serem ti se u puding. Izađi napolje – urlao je Tomović kada se starleta vratila kod njega u Hotel.

– Nisam jela, nisam ništa pričala, bacaju ti koske a ti histerišeš ovde. Joca i Bojan meni dali, kako da ne. Stoko, m*š bre ti – uzvratila mu je Stanija.

– Folirantu jedan, m*š tamo. S kim si ti život provela – nastavio je bivši sportisti.

Zatim je Vladimir uleteo u dnevnu sobu i obratio se Jovici i Bojanu pretećim tonom, zbog čega je obezbeđenje odmah uletelo u Belu kuću.

– Mogu li da te zamolim da ostaviš Staniju na miru. Ostavi je na miru, sledeći put neće oni da budu ovde – rekao je Tomović pokaz

ujući na obezbeđenje.

– Nemoj ti meni da pretiš – rekao je Gaćeša.

Urlao je na nju i držao joj stegnute ruke
Urlao je na nju i držao joj stegnute rukefoto: Printscreen

Razjareni Vladimir se zatim vratio kod Dobrojevićeve, pa joj se obratio tako da joj je sledio krv u žilama, te se i rasplakala.

– Sad me dobro slušaj, sad sam prišao tvom drugu Bojanu i rekao mu da je pi*ka i da ti se ne obraća. Sledeći put im se obrati a da ja nisam tu, mi smo završili – grmeo je sportista.

Stanija je plakala celu noć
Stanija je plakala celu noćfoto: Printscreen

– Hajde me još udari, debilu jedan. Što si tako glup? Debil si prema meni. Nisam se tuširala, išla sam u toalet, debilu jedan, nikome se nisam obratila – grcala je Stanija u suzama.

Ovo nije prvi put da Vladimir pokazuje agresiju prema ženama, pre nekoliko dana urlao je na Ramonu jer mu je rekla da misli da može da bude biseksualac, a juče je napao i Doroteu koja je posle plakala i nije mogla da dođe k sebi!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.