MAJKA DOROTEE U ŠOKU ZBOG SNIMKA IZ STRIPTIZ KLUBA: Ovoliku cenu popularnosti ja ne mogu da PLATIM!
Foto: Printscreen

zadruga 2

MAJKA DOROTEE U ŠOKU ZBOG SNIMKA IZ STRIPTIZ KLUBA: Ovoliku cenu popularnosti ja ne mogu da PLATIM!

Žena ne može ovo više da izdrži, a tek je počelo

Objavljeno: 13:46h

Sporni snimak Dorotee Jovanović na kome ona provokativno igra u klubu samo u donjem vešu i mrežastom kostimu, dok je gosti udaraju po zadnjici, njenoj majci zadao je glavobolje. Ona tvrdi da je reč o fotomontaži i da na pomenutom snimku nije njena ćerka.

- Ne znam hoću li preživeti užas, jednostavno toliku cenu ćerkine popularnosti ne mogu da platim. Teskoba i nemir me opsedaju od tekstova objavljenih o mojoj bolesti. Moje zdravlje jeste narušeno i na žalost jesam u takvom stanju ostala sama sa Doroteom, ali ne volim i ne želim da budem predmet sažaljenja i neko koga će publika žaliti zbog toga i Dorotei davati glasove zbog mene - govorila je njena majka i dodala:

Nije vredno...
Nije vredno...foto: Printscreen Youtube

- Njoj je bila ideja da preko Leona promoviše kreacije za male i srednje kučiće, ali kako zbog bolesti ljubimac nije ušao, ona je po meni tamo besciljno. Kad bi Dorotea znala kako mi je verujem da bi odmah izašla iz rijalitija - rekla je Dragana, na koju ćerka mnogo liči. Ona nam je otkrila da ćerki jedino zamera svađe u rijalitiju.

Dragana je inače lošeg opšteg zdravstvenog stanja jer već deset godina živi sa teškim oboljenjem, multiplasklerozom, a Dorotea je u rijaliti jedva ušla zbog činjenice da će tada njena majka ostati prepuštena sama sebi. Međutim, glad za slavom i novcem su prevagnuli i sada posle svega, očekujemo još pikanterija iz mladog života najlepše zadrugarke.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.