PORODICA NAPALA ZLATU ĐURKOVIĆ: Ona je prava bruka i sramota za porodicu! Ona se blamira sa BAGROM i OLOŠEM
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

zadruga 2

PORODICA NAPALA ZLATU ĐURKOVIĆ: Ona je prava bruka i sramota za porodicu! Ona se blamira sa BAGROM i OLOŠEM

Oni su ugledna familija iz Crne Gore, i ovaj blam im nikako nije trebao“, otkriva sagovornik

Objavljeno: 09:33h

Iako je prošlo skoro mesec dana od početka rijaliti programa „Zadruga“, pevačica Zlata Đurković još nije uspela da se istakne.

Uprkos tome što je ušla da bi promovisala svoju karijeru, to joj ipak ne ide od ruke. Iako je pre ulaska najavila da će napraviti haos u „Beloj kući“, to obećanje još nije ispunila.

Zlata se najviše druži sa pevačicom Suzanom Perović, a neku veću aktivnost nije pokazala. Mada još nije dobila svojih pet minuta slave u „Zadruzi“, napolju je dobila i više od toga, jer, kako mediji saznaju, njena porodica je veoma razočarana što je ušla u „Zadrugu“ i osramotila ih.

- Niko iz njene porodice nije ni znao da će Zlata da uđe u rijaliti. Da su znali, oni bi sve uradili da ne ode u to leglo ološa. Ona je majka dvoje dece, mnogo je strašno da se ona tamo glupira s tim ljudima. Međutim, ona je znala njihov stav i onda je sve to sakrila jer je i nju bilo sramota. Dok je išla da učestvuje po tim muzičkim takmičenjima, oni su to nekako i podnosili, ali ovo je stvarno sramota. Šta će jedna ozbiljna pevačica među tom bagrom?! Majci i supruzi tamo nije mesto - otkriva izvor blizak njenoj porodici i dodaje:

Porodica je besna na nju
Porodica je besna na njufoto: Printscreen

- Zlata je svim članovima porodice Đurković samo odjednom prestala da se javlja, pošto je tada potpisala ugovor. Ona je bila mnogo bliska sa dve sestre od ujaka, stalno su sa njom izlazile i išle na njene nastupe, a onda je pevačica odjednom nestala iz njihovih života. Svi su bili šokirani, a onda kada su je videli na „Pinku“, nisu znali šta ih je snašlo. Bilo ih je sramota, a komšije i šira porodica su ih zvali i pitali zašto je to uradila. Morali su nekako da stanu na kraj toj bruci - svi su je obrisali sa društvenih mreža i tako prekinuli kontakt s njom. Ni sa kim se ne čuju, jer ona je prava bruka i sramota za porodicu Đurković. Oni su ugledna familija iz Crne Gore, i ovaj blam im nikako nije bio potreban - kaže izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.