VLADIMIR TOTALNO POLUDEO: Urlao na Staniju, a onda NAPAO Gaćešu! Starleta u SUZAMA!
Foto: Printscreen

žestoko

VLADIMIR TOTALNO POLUDEO: Urlao na Staniju, a onda NAPAO Gaćešu! Starleta u SUZAMA!

Tomović nije mogao da se kontroliše

Objavljeno:

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović tokom celog današnjeg dana imaju rasprave.

Tomović je prvo zamerio svojoj devojci što je pričala sa njegovim neprijateljima, Doroteom Jovanović, Miljanom Kulić i Ramonom Beganović, a onda je predveče situacija postala još gora.

Vladimiru je zasmetalo što je Stanija i posle njihove višemesečne rasprave ponovo otišla i razgovarala sa Bojanom Gaćešom i Jovicom Putnikovićem, koji su očigledno njemu trn u oku.

foto: Printscreen

- Otišla si tamo i opet si pričala sa njima, mrš tamo. Poserem ti se u puding. Izađi napolje - urlao je Tomović kada se starleta vratila kod njega u Hotel.

- Nisam jela, nisam ništa pričala, bacaju ti koske a ti histerišeš ovde. Joca i Bojan meni dali, kako da ne. Stoko, mrš bre ti - uzvratila mu je Stanija.

Folirantu jedan, marš tamo. S kim si ti život provela - nastavio je bivši sportisti.

Zatim je Vladimir uleteo u dnevnu sobu i obratio se Jovici i Bojanu pretećim tonom, zbog čega je obezbeđenje odmah uletelo u Belu kuću.

foto: Printscreen

Mogu li da te zamolim da ostaviš Staniju na miru. Ostavi je na miru, sledeći put neće oni da budu ovde - rekao je Tomović pokazujući na obezbeđenje.

Nemoj ti meni da pretiš - rekao je Gaćeša.

Razjareni Vladimir se zatim vratio kod Dobrojevićeve, pa joj se obratio tako da joj je sledio krv u žilama, te se i rasplakala.

Sad me dobro slušaj, sad sam prišao tvom drugu Bojanu i rekao mu da je pi*ka i da ti se ne obraća. Sledeći put im se obrati a da ja nisam tu, mi smo završili - grmeo je sportista.ajde me još udari, debilu jedan. Što si tako glup? Debil si prema meni. Nisam se tuširala, išla sam u toalet, debilu jedan, nikome se nisam obratila - grcala je Stanija u suzama.

Pogledajte video!

NE PROPUSTITE

ELEGANTNO, KVALITETNO I MODERNO: Ovaj komad treba da ima svaka dama u svom ormanu

STANIJA OTKRILA KADA OČEKUJE BEBU: Proradio joj majčinski instikt, pa ispitala MILJANU sve u vezi trudnoće!

PALO POMIRENJE: Miljana i Jovica ponovo razmenjivali nežnosti! (VIDEO)

Bonus video:

BILJIĆEVA NE VADI ĐURIČIĆA IZ USTA, HOĆE RAT: Ja sam Mikijeva bivša ŽENA, imali smo veliku ljubav! Pevačica ga i dalje voli, a evo koga ima napolju! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.