ČOLAKOVA MAJKA OČAJNA: Bane nikada nije imao takvu devojku!
Foto: Printscreen

teške reči

ČOLAKOVA MAJKA OČAJNA: Bane nikada nije imao takvu devojku!

Jasmina nikako neće da prihvati Zerinu

Objavljeno:

Zerina Hećo i Bane Čolak privukli su veliku pažnju svojim učešćom u rijaliti "Zadruga". Njihova veza je veoma burna, s obzirom na to da se veoma čestp svađaju.

Ovakvo ponašanje odmah je osudila Banetova majka, Jasmina Čolak, koja mu je kada je dobio privatan poziv, skrenula pažnju na ponašanje njegove devojke. Zadrugar se suprotstavio Jasmini, a ona je ubrzo popustila i počela da podržava ovu romansu.

Bane i Zerina
Bane i Zerina foto: Printscreen

Protekle noći, zadrugarima su puštani klipovi koji su nastali u poslednjih nekoliko dana. Međut njima, našao se i onaj na kom Banetov rijaliti prijatelj, Bora Santana ogovara Zerinu. Nakon odgledanog snimka, šoumen je izjavio da smatra da Čolakova devojka njega ne voli, te da ga maltretira, a onda je spomenuo i njegovu majku. Santana je istakao da Jasmina nikako ne voli Zerinu, sa čim se Čolak nije složio.

Nisam rekla tako kako je Bora preneo, nisam rekla "Nikako mi se ne sviđa Zerina". Milan i Bora su me pitali kako mi se čini Zerina, ja sam rekla da se nekako ne razumem u tu vrstu devojaka. Nisam mislila u lošem kontekstu, nego je to prvi put da Bane ima devojku koja ima silikone neke. Ali takođe sam rekla i da podržavam tu vezu. To što je Bora rekao da mi se nikako ne sviđa, apsolutno nije tačno, to nije bila moja izjava. Rekla sam im "To je Banetov izbor, ja njega podržavam i želim da bude srećan". Ana Korać nije znala ko je ona, a oni su se potrudili da joj objasne - navela je Jasmina.

Jasmina Čolak
Jasmina Čolak foto: Printscreen

Konkretno kada su me pitali za Zerinu, rekla sam im "Nesam školovala", to je bio moj izraz. Bane nikada nije imao takvu devojku, iz tog nekog javnog života. Možda je i imao, ali ja nisam znala, nije nam dolazila u kuću. To je prva osoba koja je došla u našu kuću, prvi put sam se susrela sa tim, pa sam upotrebila taj izraz - istakla je Banetova majka.

Jasmina nam je otkrila i da joj se nimalo ne sviđa Borino ponašanje prema njenom sinu, za kog je smatrala da su prijatelji.

Bora njemu to ne priča, on kaže sve ali u lajvu, to mi je krivo. U suštini njih dvojica nikada nisu popričali odvojeno od svih. Imala sam utisak da je Bora na neki način hteo sinoć upravo da ga ponizi, a ne da mu ispadne prijatelj - rekla je ona.

Banetova majka je prokomentarisala i Zerinu, za koju je ovoga puta imala samo lepe reči, iako ranije nije tako mislila.

Verovatno je njihov odnos takav, ja se tu ne bih mešala niti bih komentarisala. Ono što sam imala rekla sam mu kada smo imali poziv. Sada vidim da su mnogo bolji, da se drugačije ponašaju. Krivo mi je što je Zerina bolesna. Ona je jedna vrlo otresita devojka koja ima šta da kaže i da pokaže, iskrena je i pravična, u verbalnim duelima ume da poentira - navela je Jasmina.

Bonus video:

LUNA SE VIDELA SA SLOBOM PRE ZADRUGE 2 I DAO JOJ JE POSEBAN POKLON: Imam njegovu podršku, neka ljudi otvore OČI! Muka mi je da me gledaju kao JADNICU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.