STANIJA ČUVA KECA U RUKAVU PROTIV LUNE ĐOGANI! Sloba nije bio jedini njen oženjen muškarac: Ima ženu i malo dete...
Foto: Printscreen

zadruga 2

STANIJA ČUVA KECA U RUKAVU PROTIV LUNE ĐOGANI! Sloba nije bio jedini njen oženjen muškarac: Ima ženu i malo dete...

Ovo može da zakopa Lunu do kraja života

Objavljeno: 14:54h

Stanija dobrojević i Luna Đogani su se već nekoliko puta sukobile u rijalitiju "Zadruga 2", a ono što javnost još ne zna jeste da Stanija ima keca u rukavu za mladu blogerku.

Naime, Stanija je igrom slučaja jednom prilikom od prijatelja saznala sve o oženjenom muškarcu za kog se ispostavilo da je bio sa Lunom Đogani u vezi.

Informacije koje starleta zna mogle bi blogerku da koštaju više negp status ljubavnice iz prve sezone.

"Stanija je znala da će Luna udariti na nju jer je svesna da je igrač za pobedu. Tako je i bilo. Međutim, Stanija može u dve reči da joj zapuši usta ukoliko pomene ime čoveka sa kojim je Luna bila u vezi, a koji je oženjen i ima porodicu", kaže izvor blizak Staniji.

On dodaje i da su se svi nadali da će Dobrojevićeva to već iskoristiti, ali da očigledno informacije udro čuva.

"Stanija je nedavno upoznala dečka čiji se prijatelj zabavljao sa Lunom. Zapravo mu je ona bila ljubavnica jer je on, čini mi se, 23 godine stariji od nje. On ima ženu i malo dete, ali to očigledno Luni nije smetalo. Ostavio ju je nakon pola godine viđanja. To je bilo mnogo pre njenog ulaska u prvu sezonu rijalitija "Zadruga"", rekao je izvor.

Stanija je sasvim slučajno došla do ove informacije koje joj mogu biti kec u rukavu sada kada je na ratnoj nozi sa Lunom Đogani.

"Stanija je u Novom Sadu upoznala čoveka koji joj je pokazao čak i fotografije Lune i tog lika dok su bili u vezi. Pričali su o učesnicima pred rijaliti "Zadruga 2", kada joj je njen prijatelj rekao sve o Luninom bivšem ljubavniku, te da joj sa Slobom nije prvi put da bude sa oženjenim", objasnio je izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.