VLADA JE UNIŠTIO STANIJU RASKIDOM: Starleta grca u SUZAMA celo jutro, ne može da dođe k sebi!
Foto: Printscreen

zadruga 2

VLADA JE UNIŠTIO STANIJU RASKIDOM: Starleta grca u SUZAMA celo jutro, ne može da dođe k sebi!

Jako je pogodio raskid sa Tomovićem

Objavljeno: 13:40h

U toku prethodne noći zadrugari su odgovarali na ,,Pitanja gledalaca", a posebnu pažnju privukao je Vladimir Tomović koji iz dana u dan sve više pokazuje posesivnost koju oseća prema svojoj devojci Staniji Dobrojević.

On joj svakodnevno zabranjuje da radi sve ono što njemu smeta i što povređuje njegov ego, a Staniji sve teže pada to što se oseća potčinjeno.

Ona je u Rajskom vrtu razgovarala sa Nikolom Bokunom, a onda je briznula u plač kada mu je otvorila dušu i ispričala za šta joj je sve Vladimir pridikovao.

- Sve mi živo brani, jutros smo se svađali do 8. Prebacio je za Bojana i tražio je da se zakunem da do kraja rijalitija neću pričati sa njim. Ovde je jako teško da budeš na krv i nož i da u isto vreme spavaš i jedeš sa njim - pričala je Stanija.

- Ali, tebi Olja ništa smrtno nije uradila, ali ja pevam sa njom, šta da radimo. To moraš da rešiš na vreme. Kako postaviš stvari, tako će ti i biti - tešio ju je Bokun.

- Pita me: Odakle tebi pravo da praviš balans? Ima da poštuješ samo moju reč i moje principe. To me guši, ne prija mi to. On se meni stvarno svideo i interesantan mi je, ali počinje da me guši. On mi ne da da igram na krevetu, non stop neki komentari, ružno je. Uradila sam sve da bude siguran u sebe - bila je utučena Stanija.

Nikola ju je tešio sve vreme, a ona je iznela šokantne detalje o razgovoru koji se desio ispod pokrivača, a za koji niko od ukućana ne zna.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.