STANIJA TVRDI DA SE NIKAD NIJE POLJUBILA SA KRISTIJANOM! Zaboravlja da postoje snimci, evo DOKAZA protiv starlete!
Foto: Printscreen

zadruga 2

STANIJA TVRDI DA SE NIKAD NIJE POLJUBILA SA KRISTIJANOM! Zaboravlja da postoje snimci, evo DOKAZA protiv starlete!

Možda je poverovala u sopstvenu laž

Objavljeno:

Zorica Marković i Stanija Dobrojević se poznaju još od zajedničkog učešća u jednoj od sezona rijalitija "Farma".

Međutim, kako je Zorica rekla, dok su svi ukućani "Zadruge" bili okupljeni za stolom, ovo što sada vidimo nije ona stara Stanija:

- Za razliku od Filipa i Kristijana, a bila sam prisutna tamo, ovo je potpuno neka druga Stanija. Ona je tada bila dominantna, ona je tada vodila svoje ratove i bila je aktivnija i mnogo opasnija. Sada je Stanija kao mala beba, ušuškana.

Stanija raspravlja sa Zoricom
Stanija raspravlja sa Zoricomfoto: Printscreen

- Biće zanimljivo jer ne može moj karakter ono ko sam ja da se promeni za 20 dana zbog bilo koga, prva stvar. Druga stvar, dobro imala sam ljubavnu vezu sa Filipom, u Farmi 4, gde sam najviše pokazala kakva sam u ljubavnom odnosu. Farma 6, sa Kristijanom, to je bilo isključivo prijateljstvo, mi nikad nismo prešli granicu prijateljstva. Mene je njegova žena pozdravljala na onim snimcima. Sa Kristijanom se nikad nisam poljubila - insistirala je Stanija, dok je Zorica tvrdila da to baš i nije tako.

Međutim, snimci sa Farme i dalje postoje, pa pored ovog dijaloga između Stanije i Zorice, pogledaje i koliko je to "prijateljski" odnos bio između Stane i Kristijana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.