ISTINA O MIRKU GAVRIĆU! Hvali se novcem, platio Pinku 50.000 evra, a evo kako je počeo da ZARAĐUJE!
Foto: Printscreen

zadruga 2

ISTINA O MIRKU GAVRIĆU! Hvali se novcem, platio Pinku 50.000 evra, a evo kako je počeo da ZARAĐUJE!

Mirko Gavrić izašao je iz druge sezone rijalitija "Zadruga"

Objavljeno:

Pred ulazak u šou program televizije "Pink" isticao je da mu ne predstavlja problem da izdvoji 50.000 evra, ukoliko se odluči da ode, što se i dogodilo, navodeći da kao jedan od najtraženijih producenata može da se pohvali dobrom zaradom.

Bivši učesnik "Zadruge" Mirko Gavrić rođen je 1982. godine, a pohađao je muzičku školu Petar Konjević, odsek solo pevanje, u Beogradu. Njegov život nije bio lak, te je godinama pokušavao da se probije na javnu scenu, a šira javnost ga je upoznala tek u njegovoj 36. godini, kada je ušao u "Pinkov" rijaliti.

Nezapažene pesme i pevanje pratećih vokala, koje donosi mnogo manju zaradu od nastupa izgrađenih imena u muzici, godinama su ga pratili, o čemu nerado govori, dok je u spotovima mahom imao glamurozan imidž, karakterističan za velike zvezde.

Pre desetak godina počeo je saradnju sa Anabelom Atijas.

Mirko Gavrić
Mirko Gavrićfoto: Printscreen

Kako nije uspevao da ostvari velike uspehe na muzičkoj sceni, počeo je da peva sa Anabelom, koja ga je dugo vodila na nastupe, te su delili zaradu. Snimili su nekoliko zajedničkih dueta.

Pevao je i sa Martom Savić i Miletom Kitićem, da bi se u godinama koje su usledile okrenuo produkciji.

Počeo je da sarađuje sa istaknutim imenima u regionalnoj muzici, poput Cece Ražnatović i bugarske zvezde Azisa, koja su mu otvorila mnoga vrata.

Mirko je danas zaposlen na "Pinku", producent je "Pinkovih zvezda", koje se trenutno ne prikazuju na malim ekranima, a tokom godina se i te kako promenio.

Mirko na početku karijere
Mirko na početku karijerefoto: Printscreen Youtube

Primetno je da se ugojio, te da je ostao bez velikog dela kose, a tokom svog kratkog boravka u "Zadruzi" posvađao se sa mnogima.

Dugo se priča o njegovoj naklonjenosti istom polu, što je Mirko u više navrata demantovao, a ističe kako je sreću pronašao pored supruge Dragane, s kojom se oženio pre dve godine.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.