PRAVIŠ HAOS KAD POPIJEŠ, SEDI DOLE! Žestok obračun Bore i Zorice u Zadruzi
Foto: Printscreen

FAJT! FAJT!

PRAVIŠ HAOS KAD POPIJEŠ, SEDI DOLE! Žestok obračun Bore i Zorice u Zadruzi

Pevačica napala Santanu zbog Milana Mitrovića

Objavljeno:

Bora Santana je i tokom pitanja gledalaca branio svoje ponašanje od noći utorak na sredu kada je vređao gosta na žurki Milana Mitrovića, koji mu je, kako on tvrdi dozvolio da peva samo 30 sekundi, a potom mu je oduzeo mikrofon.

Folk pevačica Zorica Marković stala je u zaštitu Mitrovića i javno je istakla svoj stav kada je ova situacija u pitanju.

– Bora nije u pravu. Ja sam sedela ovde sve vreme i posmatrala. 30 sekundi ne može niko da izmeri vreme pod broj 1. Pod broj 2, ljudi su ovde došli da nas zabave, a ne da im mi otimamo mikrofon - rekla je Zorica i navela još:

– To tebi nije prvi put. Ovo je tebi peti put kako imaš problem sa gostovanjem i sa muzičarima. Nisi u pravu. Nemoj da napadaš Milana Mitrovića jer ti si malo popio i tebi je umesto dva minuta bilo 30 sekundi.

Zorica je podsetila Boru da je sličan problem imao kada su gostovali Šako Polumenta, Mitar Mirić i Jana, a Bora je tvrdio da je i tada bio u pravu kada je reagovao.

– Evo, ja ispred produkcije mogu da kažem da je jako ružno da bilo ko u negativnom kontekstu da pominje ljude koji su došli vama da ulepšaju rođendan i žurku - rekao je voditelj Milan Milošević tokom sinoćne emisije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.