PAKAO U PAROVIMA: Rakac ušao da brani sina Milija! A onda NAPAO Igora!
Foto: Printscreen

rat

PAKAO U PAROVIMA: Rakac ušao da brani sina Milija! A onda NAPAO Igora!

Rakac otac Milutina Radosavljevića Milija je vidno izrevoltiran situacijom kkoja se dogodila u vili njegovom sinu.

Objavljeno:

Večeras je došao u emisiju "Upoznajte Parove" kako bi se direktno suočio sa Lukom Budimirom koji je naneo Miliju fizičku i psihičku bol zbog čega je i diskvalifikovan.

Kako je rekao Rakac Mili to nije zaslužio, jer šta god da je rekao uradio Mili je bio pijan i nije mogao da stoji na svojim nogama.

foto: Printscreen

-Slušajte me sada svi Luka je njega provocirao dok je sedeo mazio ga je po glavi. Namerno su provocirali i ima podršku tog Igora koji će posebno da odgovara jer je on inicijator. On je bio mrtav pijan i oni su samo čekali da ti izgubi kontrolu. Nikada više nemoj da piješ jer češ opet da doživiš to i ti posle ovoga ima da ih tužiš čim izađu jednog po jednog. Od danas apelujem na produkciju ako mislite da budete rijaliti igrači nemojte da dozvolite da vam prilaze na pola metra. Ako on nije smeo da dođe večeras, njegov otac je trebao da dođe ovde majka, izuzetno mi je teško ovo palo ovo što se desilo Miliju. Ja sam gledao i ja sam se tresao jer znam Mili kada popije njega rade emocije, jer jednom prilikom ga je čak devojka gurnula i on je pao. Znači jedva stoji na nogama i on ga je napao, on je izašao i ničim izazvano seo u dvorište. Igor je došao i ja sam gledao situaciju, Igor je levom rukom zaustavio Luku u jednom trenutku i opet su nastavili sve da ga provociraju- rekao je Rakac

Rakac se iz studia spustio u vilu i usledio je žestok obračun sa Igorom. Otac je stao u zaštitu sina i osuo paljubu na Igora i njegovo ponašanje u vezi situacije i napada na Milija.Oštro ga je iskritikovao i krivi ga za ovo što se desilo Miliju i smatra da je on bio neko ko je za ceo incident bio inicijator. Zamerio mu je što je Igor držao Milija odnosno legao na njega. Igor se branio da to nije istina čak se zakleo u svoju bratanicu.

foto: Printscreen

- Ja sam tu jedini muškarac bio koji je razdvajao u tom trenutku, nisam legao na njega evo snimak pokazuje. Niste u pravu za mene, nisam takav niti sam držao Milija. Ja sam ga samo pridržao i onda se on zateturao i pao i ja sam pao preko njega, onda sam mu rekao nemoj to da radiš tebra, on je rekao krvarim i onda se desilo. Držao sam ga da mu kažem nemoj to da radiš a ne da bi ga sputao da se brani - branio se Igor.

Bonus video:

Luna Đogani objavila rat Miljani Kulić (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.