MOGLA SI NEKOGA DA UBIJEŠ! Olja Bajrami urlala na Miljanu, od ovoga se neće oporaviti! (VIDEO)
Foto: Preentscren/RTV Pink

POKAJALA SE!

MOGLA SI NEKOGA DA UBIJEŠ! Olja Bajrami urlala na Miljanu, od ovoga se neće oporaviti! (VIDEO)

Ponovo je došlo do sukoba u rijalitiju

Objavljeno:

Tokom popodnevnog sastanka koji je Veliki šef zahtevao da zadrugari održe povodom higijene i čišćenja kao i uvek došlo je sukoba, pa su veći deo sastanka Miljana Kulić i Olja Bajrami raspravljale o incidentu koji je sinoć uznemirio sve ukućane.

Kada imam osećaj i kada sam raspoložena za čišćenje ja ću čistiti. Htela sam samo javno da se izvinim Miki ili Gibi, ne znam ni koga sam pogodila. Ja znam šta piše u mom ugovoru, ja ću se braniti na način na koji ja znam. Nije mi bila namera da ih povredim. To nije bilo damski sa moje strane", - iskreno je rekla Miljana, ali je Olja Barjami imala potrebu da ustane i da prokomentariše to.

Micika, ja vidim ovde vas dve, više se slažem sa tvojom mamom, jer si ti danas vetar, a sutra kiša. Videla sam da to nije namerno, ali ti si nakon svega ušla sa kamenjem, što je bilo vrlo neprimereno sa tvoje strane" - urlala je Bajrami i nastavila:

Zašto ja moram da se brinem da li si ćeš ti mene, ubićeš nekoga, da li si ti normalna, da li misliš da će jedno izvinjenje da i to reši, molim te, smiri se - završila je Olja, pa je Miljana ustala i ponovo se izvinila blizancima.

Bonus video

Toma je pričao o svojim bančenjima po Kini a STANIJA PORUČILA DA NIJE RASISTA ALI SU JOJ ONI KAO VANZEMALJCI!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.