NOĆU PRETI UBISTVOM I TUČE OBEZBEĐENJE: Danas je posvećena majka koja je izvela Željka pred kamere!
Foto: Printscreen

zadruga 2

NOĆU PRETI UBISTVOM I TUČE OBEZBEĐENJE: Danas je posvećena majka koja je izvela Željka pred kamere!

Nakon svađe Marije Kulić i Zorice Marković, Miljana, koja se umešala je doživela nervni slom i htela da napusti "Zadrugu 2".

Objavljeno: 12:37h

Kulićeva je urlala, a potom se uputila na kapiju u nameri da izađe. U jendom trenutku je čak pretila i samoubistvom, a ni majka Marija nije mogla da je smiri.

Miljanu je iznerviralo kada je Zorica spomenula da je Kulićeva sina Željka začela u toaletu sa Ivanom Marinkovićem, zbog čega je Markovićevoj zapretila i Marija:

- Još jednom uzmi u usta dete, polomiću te - rekla je Marija nakon što je Zorica u lošem kontekstu spomenula Željka Kulića:

- Još jednom mi spomeni Željka, prosipaću ti mozak po Zadruzi - vrištala je Marija na Zoricu.

- Da neko priča da će da uđe u toku noći i da mi plaši dete, neći, gađaću je kamenom večeras dok bude spavala. Pustite me da izađem - vikala je Miljana dok su je Lazar, David i Aleksandra smirivali.

Sve ću da vas pobijem, pustite me da izađem - ponavljala je Miljana više puta dok je obezbeđenje jedva smirilo, a ona trčala po imanju.

Međutim, Miljana se predomislila u vezi izlaska, a od jutros deluje kao sasvim nova osoba. Kulićeva je dan započela tako što je pred Zoricom šetala sina kolicima u dvorištu, ali Markovićeva joj se nije obraćala.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.