MILJANA IDE U POLICIJU, SNIMAK VRAĆEN SVE SE ČUJE! Posle DRAME koja se desila noćas, UŽAS tek sledi!
Foto: Printscreen

zadruga 2

MILJANA IDE U POLICIJU, SNIMAK VRAĆEN SVE SE ČUJE! Posle DRAME koja se desila noćas, UŽAS tek sledi!

Može da ima posledice

Objavljeno: 12:06h

Posle prepirke za stolom, Marija Kulić je fizički nasrnula na Zoricu Marković i pokušala da joj povrdi prst. tačnije, uspela je da joj uvrne prst jer je markovićeva sve vreme mahala ispred njene glave gestikulurajući polni organ.

Nakon toga sukob je eskalirao. Zorica je izgubila kontrolu, a sa druge strane i Miljana i Marija, pa je u njihovom sukobu nevin stradao Giba Vasić, koji je dobio udarac šoljom u glavu što je izazvalo revolt svih ukućama.

Da drama bude veća, Miljana je nastavila sukob sa Zoricom se nastavio, a kap koja je prelila čašu bilo je Zoričino navodno pominjanje Miljaninog deteta. kako Miljana tvrdi, Zorica je rekla da će kada Kulićeva zaspi uzeti dete u baciti ga u bazen ili seno. Markovićeva je to demantovala tvrdeći da od nje neće napraviti "monstruma" te da je rekla da će baciti njene stvari u bazen, a dete nije uzimala u usta.

Ipak, Miljana nije htela da je čujei pravila je sve veći haos. Uzela je kamenje i krenula na Kulićevu, pa potom i na obezbeđenje.

Haos
Haosfoto: Printscreen

Haos je postajao sve veći, a onda je Miljana, najverovatniej u afektu, izjavila nešto što bi moglo skupo da je košta, pa čak bi mogla da završi i u policiji ukoliko se Zorica ili neko od njenih bližnjih pozabavi time. A poznato je i iz sezone "Farme" da je Kristijan Golubović završio na saslušanju, kao i Semir DŽanković, koji je izražavao versku netrepeljivost i fizički nasrnuo na Tamaru Đurić.

- Ubiću je kada legne da spava, ubiću je na spavanju, kunem se - vikala je Miljana u nervnom rastrojstvu!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.