ĐOGANIJEVI NISU RADILI NI PRE ZADRUGE! Sloba Radanović odgovorio na Lunine OPTUŽBE da je on kriv za sve!
Foto: Printscreen Youtube

rekao svoje!

ĐOGANIJEVI NISU RADILI NI PRE ZADRUGE! Sloba Radanović odgovorio na Lunine OPTUŽBE da je on kriv za sve!

Nakon što je Luna ispričala u zadruzi da je jako besna na Slobu jer zbog njega nema novca i da joj on nije pomogao posle rijalitija, oglasio se i pevač

Objavljeno:

Blogerka Luna Đogani u "Zadruzi 2" neretko spominje svoj bivšeg, tada još uvek oženjenog dečka Slobu Radanovića sa naročitom gorčinom u ustima, jer je nakon njihove ljubavi kako sama tvrdi uništila svoju porodicu i emotivno i finansijski

- Ne osećam odgovornost ni za čiju finansijsku situaciju, jer nikome ništa nažao nisam učinio. Ona je meni pričala u "Zadruzi 1" da joj majka i otac slabo rade. Čak mi se nakon rijalitija pohvalila da sada imaju poprilično posla. Ja nisam ništa učinio da bih nekome ugrozio posao. Svako od nas odgovara za ono što sam uradi, ja odgovaram za svoj život. Moj život se nalazi u mojim rukama, ne u tuđim - izjavio je Sloba za portal Republika.

Upečatljiv deo dijaloga koji su vodile blogerka i Nataša Moskva se odnosio na to da Radanović uopšte ne poštuje njene roditelje koji su ga branili, jer je jednom prilikom za njenu majku Anabelu Atijas prokomentarisao da se ona samo svađa i kako mu se to ne dopada, što je Sloba takođe prokomentarisao:

- Luna je sama rekla da joj se ne dopada takvo Anabelino ponašanje, a ja sam se na to nadovezao da joj takvo ponašanje samo odmaže. Rekao sam da njena majka ne bi trebala sve toliko lično da shvata, jer to nije dobro po nju - kaže pevač i dodaje:

Plakala je i pričala o njemu
Plakala je i pričala o njemufoto: Printscreen

- Nikada nisam rekao za Lunu ni jednu ružnu reč. Ne perem se ni od koga. Ne osvrćem se na prošlost. Postoje razlozi zbog kojih mi nismo zajedno i to je to. Želim da se distanciram od te priče - završio je Radanović.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.