POTPUNI HAOS U ZADRUZI 2: Marija LOMILA PRST Zorici, Miljana gađala FLAŠAMA i lomila kamere, povređen Giba (VIDEO)
Foto: Printscreen

MAKLJAŽA

POTPUNI HAOS U ZADRUZI 2: Marija LOMILA PRST Zorici, Miljana gađala FLAŠAMA i lomila kamere, povređen Giba (VIDEO)

Najveća svađa u Zadruzi do sada

Objavljeno:

Sinoć je u Zadruzi izbio potpuni haos kada je Zorica Marković rekla Mariji i Miljani Kulić da su prostitutke. Uvrede su prštale na sve strane, a u jednom trenutku, dok je Zorica pokazivala srednji prst Mariji Kulić, umalo je došlo do fizičkog obračuna.

"One su dve najplaćenije prostitutke. Došle su na uglednu televiziju iz neke katakombe", rekla je pevačica aludirajući na majku i ćerku.

Međutim, ni Miljana joj nije ostala dužna: "Ti si najveća pušačica u kafani i makro. Ti zoveš prijatelje i podvodiš devojke", na šta se Zorica nadovezala:

"Od specijalne škole došla je do najskuplje prositutke u rijalitiju. Ćao, hvala. Marija se je.e sa doktorom."

Svađa koja je trajala neko vreme, kulminirala je kada je Zorica Marković pokazala srednji prst Mariji Kulić.

"Polomiću ti prst, držaću ti ga celu emisiju", nakon čega joj je uganula prst, ali je obezbeđenje odmah uletelo kako bi sprečilo veći incident.

Zorica nije odustajala, pa je Kulićki poručila: "Za ovo ću te strpati u zatvor. Je.aću ti majku, kravo. Žabo kreketušo, dobićeš batine".

Nakon toga ju je i gađala flašom, nakon čega je Miljana bacila šolju koja je povredila Gibu Vasića. To je potreslo njegove roditelje Radeta i Radu koji su se jedva smirili, a čak je i obezbeđenje moralo da razdvaja Gibinog oca od Marije Kulić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.