OTKRIVENA TAJNA BANETA ČOLAKA! Ona je plaća VEČERE i HOTELE, a on joj tražio NOVAC na ZAJAM! (FOTO)
Foto: Printscreen

ISPLIVALI DETALJI!

OTKRIVENA TAJNA BANETA ČOLAKA! Ona je plaća VEČERE i HOTELE, a on joj tražio NOVAC na ZAJAM! (FOTO)

Zerina o ovome ne zna ništa

Objavljeno:

Druga sezona ''Zadruge'' je počela i već su se odnosi među zadrugarima zahuktali. Rodile su se nove ljubavi, prijateljstva, ali i mnoštvo sukoba koji nikako da dobiju epilog.

U rijaliti su kao par ušli Zerina Hećo i Bane Čolak, koji su svoju vezu započeli pre početka nove sezone rijalitija koji je već oborio rekorde gledanosti. Među devojkama koje žive u velelepnom gradu sa njih dvoje je i Marijana Zonjić, sa kojim je on bio u vezi, ali, po svemu sudeći, to krije od javnosti i svoje devojke Zerine.

Marijanina drugarica Aleksandra je otkrila celu istinu o odnosu Baneta Čolaka i njene drugarice. Ona nije štedela reči kada je govorila kako je Bane njenu drugaricu iskorišćavao na više načina.

Što se tiče Bana Čolaka, ja sam mu sa mojim bivšim momkom sredila tezgu jer nije imao posao i pitao nas da mu sredimo za Marijanu. Oni su se smuvali i nije istina da je ona njega molila za tezge sa onom grupom što je on spominjao i da je ona njega prevarila i sve ostalo, nego je glavni razlog bio to sto je on nju iskorišćavao. Tražio joj je novac na zajam, plaćala je večere, hotele i sve ostalo", kaže njena drugarica Aleksandra.

Zadrugarka
Zadrugarka foto: Preentscren/RTV Pink

Bonus video

NADEŽDA OSTALA BEZ BUDŽETA JER SE USPAVALA A ONDA POLUDELA I PORUČILA DA NAPUŠTA ZADRUGU: Šta je to 100.000 evra, pola moje imovine, neću više ovo da trpim, platiću i IDEM KUĆI!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.