ŽESTOKA SVAĐA MILJANE I BRENDONA! Sve prštalo od uvreda: Zatrudnela si u muškom wc-u!
Foto: Printscreen

rat

ŽESTOKA SVAĐA MILJANE I BRENDONA! Sve prštalo od uvreda: Zatrudnela si u muškom wc-u!

Miljana i Brendon nisu birali reči koje su uputili jedno drugom

Objavljeno:

Miljana Kulić, dobro poznata po sukobima, u ranim jutarnjim časovima, imala je veliku svađu sa Branislavom Radonjićem Brendonom.

Naime, Brendon je počeo da govori Miljani na koji način je zatrudnela, što ju je veoma uvredilo, a zatim su odmah usledile i žestoke prozivke.

foto: Printscreen

- Ne možete ti i tvoja mama da budete pogane koliko ja mogu da budem pristojan. Tebe boli to što si nesrećna, što nemaš ljubavi, što nemaš muža, se*s. Vidiš kakva si mlohava. Ukrala si zube pokojnom Živku. Glumiš ovde Doroti princezu, svima si se smučila i ti i tvoja mama koja brije noge na suvom, i tražiš pozajmicu od 500 evra. Seljančuro iz Niša, ja ću da prevaspitam i tebe i tvoju smrdljivu mamu. Spe*ušo klozetska. Je l' ti stigla sezona parenja, pa si došla u sobu? Babunu, kuvani majmnunu! - počeo je Brendon da vređa Kulićevu, a zatim nastavio:

foto: Printscreen

- Niko te ne voli. Imaš nenormalnu i hesteričnu mamu. Živiš u montažnoj kući u Nišu i kome ti šta ovde pričaš. Mrš, tamo da te nisam čuo do prekosutra - govorio je Brendon.

Kulićeva nije ostala dužna cimeru, već je uzela vodu i polila ga je, a onda krenula sa svojim izlaganjem:

- Molio si Miljanu da snimiš lajv da bi ušao u rijaliti. Pa si bio njen fan. Meni je žao tebe. Tvoj otac se sekira što nemaš od čega da živiš, pa te šalje u rijaliti. Ne zna šta da radi sa tobom. Pomaže tvojoj sestri i njenom detetu, a tebe će u 50 godina da šalje u rijaliti. Ti si tabletoman, napadaš sve. Smrdljo, legni, spavaj, ne budi ove ljude. Pederčino jedna raspala! - govorila je nišlijka.

- Ti što si brijala noge kod mene. Pačabra, brijala noge kod mene. A ova zatrudnela u muškom toaletu. - rekao je zadrugar.

Pogledajte celu svađu u video - snimku:

Bonus video:

TOTALNI HAOS U ZADRUZI: Bora Santana napao Adama, obezbeđenje ga jedva držalo, a onda je Luna Đogani počela da ZAPOMAŽE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.