Prozivaju ga da je ZLO i FOLIRANT! A šta folk pevačica kaže o Nikoli Bokunu?
Foto: Printscreen

iskrena

Prozivaju ga da je ZLO i FOLIRANT! A šta folk pevačica kaže o Nikoli Bokunu?

Mišljenja o pevaču su podeljena!

Objavljeno:

Nikola Bokun izaziva različite reakcije kod zadrugara. Neki ga prozivaju da je folirant i zlo i da se šlihta Staniji Dobrojević jer zna da ona ima glasače, a drugi tvrde da je on kulturan i fin.

Nikola Bokun
Nikola Bokun foto: Printscreen

Folk pevačicaNadica Ademov se takmičila u šestoj sezoni "Zvezda Granda" i to je bila sezona kada se Nikola Bokun prvi put predstavio javnosti. Upitali smo je kakav utisak je stekla tada o Nikoli i da li ju je iznenadilo što je njen kolega ušao u rijaliti.

– Bokun je duša od dečka. Uvek je bio drug i uvek je bio uz mene u takmičenju. Ja sam tada imala 14 godina, a on mi je bio velika podrška i smatrala sam ga kao starijeg brata - rekla je Nadica za espreso.co.rs i dodala:

Nadica Ademov
Nadica Ademov foto: Instagram

– Žao mi je što se iznervira zbog nekih ljudi koji mu nisu ni do kolena. Ali Bože moj, to je rijaliti i zatvoren prostor i tu i da hoćeš da iskuliraš ne možeš jer su svi u istoj prostoriji. Želim Nikoli da stigne do finala i da osvoji dobru nagradu jer znam koliko je dobar i kvalitetan čovek, a pored svega toga, on je neko ko je i obrazovan.

Bonus video:

Zadruga 2 - Petrući se izvinjava Staniji - 22.09.2018.CRNOGORAC ŠIRI AUTORITET ZADRUGOM: Svako ko mu pomene Staniju, dužan je da joj se izvini! Bahato ponašanje umalo nije eskaliralo TUČOM! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.