POSLE OVOGA VEROVAĆETE U SUDBINU: 13. septembra Sloba i Luna su se smuvali, a sledeće godine desilo se OVO!
Foto: Printscreen Youtube

zadruga 2

POSLE OVOGA VEROVAĆETE U SUDBINU: 13. septembra Sloba i Luna su se smuvali, a sledeće godine desilo se OVO!

Ukolilo verujete u sudbinu, ovaj tekst će vas još više uveriti da poslovica "kako seješ tako žanješ" je potpuno istinita

Objavljeno:

Naime, ako se sećate datuma, 13. septembra prošle godine Luna i Sloba su se "smuvali", ili abolje rečeno na taj dan Slobodan Radanović prevario je u rijalitiju svoju ženu Kristinu Kockar. Zbog toga na njihov brak stavljena je tačka i oni su se razveli.

Mnogi su govorili da će se sve vratiti, da bol koji su načinili Kiji neće proći nekažnjeno, a Kija je često govorila da Bog sve vidi u svađama sa Slobom.

Izgleda da je bila u pravu jer godinu dana kasnije, Kija Kockar je uspešna žena sa karijerom, a šta se dešava kod Đoganijevih?

364 dana kasnije, 12. septembra 2018. godine Policija je privela Anabelu i Andreja Atijasa zbog nasilja u porodici. A odmah posle toga mediji su počeli da pišu da se razvode.

foto: Printscreen

Bilo je još toga tu, ali da navedemo samo neke stvari.

Luna je u Zadruzi 1 krivila Kiju kako je nije sramota da priča šta je sve uradila za Slobu i da mu to prebacuje, a opet u Zadruzi 2 radi upravo to, pa je tako u razgovoru sa Natašom Moskvom govorila kako je besna na Slobu jer joj nije pomogao posle svega, a ona je sve uradila za njega kao i njeni roditelji.

Uostalom pogledajte u video klipu ispod:

Ima toga još, naravno, ali ovo je sasvim dovoljno da shvatite o čemu se radi, zar ne?

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.