KIJA ZARAŽENA SA NARCIZMOM! Snimak na Instagramu razbesneo čak i ne njene fanove!
Foto: Promo

malo je poletela

KIJA ZARAŽENA SA NARCIZMOM! Snimak na Instagramu razbesneo čak i ne njene fanove!

Malo se zanela

Objavljeno: 11:30h

Za pojedince, Kristina Kija Kockar je oličenje dobrote i svega što bi jedna mlada žena trebalo da bude. Međutim, za druge, ona je samo neko ko je odlično igrao na kartu prevarene žene i dobio sve što je priželjkivao, titulu "žrtve" slavu i razne pogodnosti koje idu uz to.

Međutim, šta god bila istina, ne može se poreći da Kija i te kako uživa u svojoj popularnosti, toliko da je možda postala i omanji narcis.

Ona je na svom Instagramu objavila snimak u kojem je ona u raznim situacijama, što iz rijalitija, što nakon izlaska, a on je praćen i odgovarajućim tekstom:

- Vredna si ljubavi i pažnje, nikada nisi previše i uvek si dovoljna. Dragocena si, ti si dijamant, ruža, biser, najlepša od svih Božjih stvorenja. Vrediš više nego što možeš i da zamisliš. Vrediš više od brojeva na skali ili proizvoda za kosu koje koristiš ili cipela koje nosiš, više od toga koliko devojaka žele da su ti ili više od toga koliko muškaraca žele da te imaju, više od cene na tvojoj odeći ili rezultata na testu iz matematike ili čak od broja pratioca koje imaš na Tviteru.

Tvoja vrednost prevazilazi sve prethodne stvari, jer u očima Boga, ti si voljena.

Čak i pojedini Kijini fanovi su se složili da malo preteruje i da bi trebalo da smanji doživljaj kako ne bi dobila kontra efekat.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.