STANIJIN PR TIM O LUNI: Staniji smeta Lunino razmaženo ponašanje, FEJK DRAME i isticanje bitnosti
Foto: Printscreen

zadruga 2

STANIJIN PR TIM O LUNI: Staniji smeta Lunino razmaženo ponašanje, FEJK DRAME i isticanje bitnosti

Njegovo društvo prija Staniji, tako da ako je ona zadovoljna i ja sam - kaže Tamara, pevačicin PR

Objavljeno: 11:56h

Jedna od najatraktivnijih zadrugarki, Stanija Dobrojević, pobrala je simpatije većine muške populacije rijalitija "Zadruge 2", ali njenom srcu najviše prija pažnja šarmantnog Crnogorca Vladimira Tomovića, sa kojim svakodnevno provodi vreme.

- Vlada fizički nije njen tip muškarca, ali s obzirom na to da voli inteligentne momke i momke koji imaju svoj stav i drže reč, verujem da je zbog toga izabrala upravo njega. Što se tiče njihovog odnosa, vidim da su za sada prijatelji i da provode dosta vremena zajedno, i vidim da njegovo društvo prija Staniji, tako da ako je ona zadovoljna i ja sam. Poslednjih par dana mu zameram što na neki način pokušava da gasi Staniju, i što pokušava da je sputava u iznošenju njenih stavova i vođenju njenih bitki, oni su ipak ušli u rijaliti i potpuno je normalno da se svakodnevno dešavaju određene situacije i svađe na koje ona treba da reaguje i da se odbrani, a takođe i da iznosi stav, a vidim da njemu to smeta i da on želi da se ponašaju kao da su na nekom odmoru, i takođe želi da ona razmišlja kako joj on kaže, a ne svojom glavom, ali verujem da će Stanija te situacije rešiti u narednom periodu razgovorima sa njim. Na to pitanje da li mogu da opstanu kao par, mislim da je još rano da dajem bilo kakve prognoze, neka vreme pokaže sve. Potrebno je da međusobno imaju mnogo toleranicije i razumevanja - rekla je Tamara.

Stanija i Vlada
Stanija i Vladafoto: Printscreen

Budući da su nesuglasice između Stanije i Vlade mahom proizrokovane zbog Lune Đogani, Tamara nam je prokomentarisala da li smatra da Crnogorac igra dvostruku igru.

- Ne znam da li on igra neku igru, vidim da su mišljenja podeljena, neki misle da je ozbiljan taktičar, a neki da je iskren. Mislim da on odlično zna šta radi, ali s obzirom na to da se Staniji zakleo da je iskren prema njoj i da mu se stvarno dopada i da je ona odlučila da mu veruje, ja ga držim za reč. Stanija po prirodi nije ljubomorna osoba, jer je previše sigurna u sebe i svoje kvalitete, ali isto tako ono što je ona odlučila da bude njeno, onda je samo njeno. Ljubomora nije razlog njenih i Luninih nesuglasica, ona je Luni dozvolila da joj se nekoliko puta približi i da razgovara sa njom, više smatram da Staniji smeta Lunino razmaženo ponašanje, fejk drame koje pravi, i konstantno isticanje svoje bitnosti na jedan jako pogrešan način - kaže Stanijina drugarica.

Nedavno je Lunin otac Gagi Đogani izneo nimalo lepe reči za Dobrojevićevu zbog ophoćenja prema njegovoj mezimici, zbog kojih je Tamara poželela da mu uzvrati istom merom.

U svađi su
U svađi sufoto: Printscreen

- Što se tiče izjava koje je Lunin otac već nekoliko dana davao o Staniji u svim medijima, imala bih da kažem samo da ga potpuno razumem, jer on je ipak roditelj devojke koja je najomraženija u narodu i koja je ponovo ušla u rijaliti kako bi pokušala da se opere od priče koju smo svi gledali 10 meseci. Isto tako kako je i sama rekla ugrozila je i svoju porodicu i onemogućila im da rade i zarađuju, pa mogu da kažem da razumem njegovu potrebu, da na takav način brani svoju ćerku, pljujući drugu osobu, ali ja se neću spuštati na taj nivo, pa ću mu na sve one uvrede koje je on izgovorio o Staniji samo odgovoriti da mu želim mnogo sreće u tome da njegova ćerka uspe u svojoj misiji - rekla je u intervjuu Tamara.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.