NEMA ŠANSE DA JE TO ISTINA, OVO NEMA VEZE S MOZGOM! Zlata tvrdi da je sve što je Mirko pričao LAŽ!
Foto: Printscreen

zadruga 2

NEMA ŠANSE DA JE TO ISTINA, OVO NEMA VEZE S MOZGOM! Zlata tvrdi da je sve što je Mirko pričao LAŽ!

Mirko je ostao šokiran

Objavljeno: 09:48h

Pevačica Zlata Đurković koja je na početku rijalitija bila u odličnom odnosu sa producentom Mirkom Gavrićem nije mogla da izdrži i odlučila je da mu kaže sve što je imala na umu.

Zlata je zaključila tokom večeri da je Mirko nepravedno optužio Zoricu Marković zbog toga što je njegova supruga izgubila bebu, pa želela da mu kaže u lice sve što misli.

- Žao mi je što je ovo rekao, što se poslužio ovakvim stvarima, a nema šanse da je to istina. Ovo nema veze sa mozgom. Sad ja idem kod njega, meni je sve to predstavljeno u totalnom drugom svetlu - pričala je Zlata sa Zoricom, a onda otišla da se obračuna da Mirkom:

- Prvo pljuneš, pa ćeš onda da ližeš. Ja kad sam ušla ovde razmišljala sam dugo da l mogu da budem normalna. To ti govorim jer se ovde osoba uplete jako brzo - rekla je Zlata dok je Zorica slušala.

- Ja sad nemam više šta da mislim, sad ću da mu kaže, ja ne mogu da spavam ako mu to ne kažem, hvata me groznica, sad ću da mu kažem - rekla je Zlata i krenula ga Gavriću.

- Ti si došao ovde i rekao da ćeš haos da praviš, o čemu pričaš ti, rekao si da ćeš da ideš do pobede. Šta pričaš o Dragani i sve to, nisi smeo to da kažeš. To je sad za mene nije razočarenje, već mi je samo žao da ne mogu da ti opišem - vikala je pevačica i uputila se u Belu kuću.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.