BORA NASRNUO NA ADAMA ZBOG LUNE: Santana Đoganijeve svrstao na spisak ROMA, ona poludela
Foto: Printscreen

zadruga 2

BORA NASRNUO NA ADAMA ZBOG LUNE: Santana Đoganijeve svrstao na spisak ROMA, ona poludela

Ubrzo je zažalio sve što je rekao

Objavljeno: 16:47h

Mirna atmosfera u Beloj kući je vladala sve do trenutka kada je Ramona Beganović okarakterisala Vladimira Tomovića kao bise*sualca, kada je navodila sve one muškarce za koje misli da su tog operedeljenja.

Pored toga, Bora Santana se našalio, pa je izdvojio i zadrugare koji su romske nacionalnosti, a o tome je Tomović brže bolje obavestio Lunu Đogani kojoj nije bilo drago šta čuje, koja se našla na "spisku".

- Zašto vi pričate o tome da li sam ja ciganka ili nisam? Je l' to jedino o čemu možete da pričate, o ciganima i pederima? - drsko je upitala Luna Boru, na šta je on odgovorio:

- Zezali smo se, ja nisam pričao to - branio se Bora, ali se u raspravu umešao Lunin brat Adam koji je Bori zamerio što se meša u svačije odnose u rijalitiju:

Posle su izgladili odnose
Posle su izgladili odnosefoto: Printscreen

- Kaži mi, alo, slušaj me ti dobro, ti se kur*iš meni već tri dana. Kunem ti se Bogom, nemoj da me uzimaš u usta. Jeba*u ti mamu ja, jeba*u ti sve klošaru jedan, ti mene maltretiraš - urlao je Bora, a nakon toga je Luna zamerila Bori što je Adamu psovao majku.

- Nemoj da mu spominješ mamu, jer on mamu nema. Budem li čula da se vas dvojica svađate, pobi*u vas obojica - zapretila je Luna Bori, nakon čega je on prišao Adamu.

Bora je shvatio da je pogrešio kada je napao Adam i ubrzo se izvinio za sve uvrede koje je izgovorio, pogotovo na račun njegove majke. Situacija se smirila, pa su svi oni otišli u spavaću sobu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.