BAKI B3 PROGOVORIO ODNOSU SA ALIJOŠKI: Denser otkrio da li i dalje želi Izabelu
Foto: Printscreen

iskren

BAKI B3 PROGOVORIO ODNOSU SA ALIJOŠKI: Denser otkrio da li i dalje želi Izabelu

Baki B3 kaže da se nije udaljio od Izabela zbog Benjamina

Objavljeno:

Naš poznati denser i pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3,ušao je u sedmu sezonu "Parova", pre svega da bi povratio staru slavu, ali i u nadi da će osvojiti prvo mesto.

Baki B3 ima ženu, koju kako kaže voli najviše na svetu, međutim, takmičari su primetili da su se rodile emocije sa njegove strane prema Bels.

Baki i Izabela
Baki i Izabela foto: Printscreen

U intervjuu za Happy portal Baki otvoreno priča o svim aktuelnim temama u vili, a otkriva i koga ne želi da vidi u trci za glavnu nagradu.

1. Važiš za jednog od najvećih šoumena u vili parova, koji je uvek raspoložen za igru i smeh, da li si zadovoljan dosadašnjim učešćem u sedmoj sezoni ili bi ipak nešto promenio da možeš?

- Hvala ako je tako, odnosno hvala na komplimentima da sam najveći šoumen, to mi mnogo znači.Zadovoljan sam svojim učešćem jer sam spontan i uvek iskren, makar me ta iskrenost koštala.

foto: printscreen

2. Tvoj blizak odnos sa Izabelom Alijoski zaintrigirao je mnoge, a većina takmičara ističe da si zaljubljen u nju.Kako komentarišeš njen naprasan ulazak u vezu sa Benjom i da li te je time razočarala, jer je evidentno da ste se posle toga udaljili?

- Moj odnos sa Izabelom je isključivo drugarski i ništa više od toga, rekao sam da mi prija njena energija i da imamo dosta toga zajedničkog, a kada to kažem mislim na ljubav prema muzici i plesu.Prija mi njeno društvo, ali nisam zaljubljen u nju. Nisam se udaljio od nje zbog Benjamina kako mnogi komentarišu, već sam provalio njenu igru koja je mnogo smešna, to mi se ne dopada i zato ne želim da sam u njenom društvu.

3. Strasti između Lakića i tebe su se smirile, da li je povod za vaše svađe upravo Izabela ili postoji neki drugi razlog koji remeti vaš drugarski odnos?

- Sa Lakićem sam imao sukom oko sitnica i gluposti, ali to nema nikakve veze sa Izabelom.

4. Da li smatraš da su emocije između Enise i Đorđa iskrene ili je u pitanju taktikak kako bi se priča zavrtela oko njih?

- Kao što ne verujem u njihovu priču, tako ne verujem ni u neke druge priče.Ovde je većina kao u filmu ili nekoj seriji, tako da ne verujem apsolutno nikome ništa i tako će ostati do kraja mog boravka.

5. Koji takmičar te najviše nervira i zbog čega, ko je najneiskreniji, a kome mesto nije u vili?

- Nikoga u vili ne shvatam i ne prihvatam za ozbiljno, tako da niko ne može da me iznervira, a mnogima nije mesto u rijalitiju.

Bonus video:

Zadruga 2 - Miljana priča Mariji Kulić da ne žali Damira - 21.09.2018.UKUĆANKE SE UROTILE PROTIV MC DAMIRA: Ne plaši se kad mrtav PIJAN ide za Lunom! A kad dođe Gaćeša, on PLAČE I BEŽI! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.