KOLIKO SAM BOLESNA! Mina sa oduševljenjem pričala o svojim SE*S snimcima sa Đeksonom
Foto: printscreen

zadruga 2

KOLIKO SAM BOLESNA! Mina sa oduševljenjem pričala o svojim SE*S snimcima sa Đeksonom

Nije ona baš...

Objavljeno: 10:50h

Nakon iznađenja od strane Velikog šefa povodom uspešno izvršenog zadatka cimeri Bele kuće su se raštrkali, te je svako provodio vreme sa svojom grupicom i vodio raznovrsne polemike.

Jedan deo zadrugara okupio se u spavaćoj sobi, te su išli sa teme na temu. Naime, Mina Vrbaški, Bora Santana, Bojan Gaćeša i Nemanja Tomić razgovarali su o Mininim ljubavnim avanturama.

- 25-og je bliznakinjama rođendan, bilo bi top da Igor uđe tada u rijaliti. Mnogo mi nedostaje. Tada bi nam bilo pet meseci, i to najlepših pet meseci provedenih sa nekim dečkom - rekla je Mina.

- Je l' bi bilo nekog se*sa, nešto? - Upitao je Santana.

- Naravno, istog momenta čim bude kročio ovde. To veče 100% - rekla je sigurna u sebe Mina.

- Je l' ste gledali nekad Minin seks? - upitao je prisutne Bora, međutim dobio je negativne odgovore na ovo pitanje.

- Ipak, Vrbaški je imala šta da kaže na to, te je i sama dodala da je gledala snimak na kojem ima seks, ali i prisetila prošle sezone "Zadruge" u kojoj je bila intimna sa jednim od njenih tamošnjih bivših momaka Nemanjom Đerićem Đeksonom.

- Sećam se nakon jedne žurke vičem Nemanji jače pi**o. Čak je jednom i televizor zamalo pao dok smo vodili ljubav . Sve se treslo. Koliko sam bila bolesna. Sa Igorom bih vodila ljubav i na plafonu - zaključila je mlada Mina.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.