LUNA NAJISKRENIJA DO SADA: Sloba me je bacio kao krpu! Ja sam njemu bila prolazna stvar!
Foto: Printscreen

lila suze

LUNA NAJISKRENIJA DO SADA: Sloba me je bacio kao krpu! Ja sam njemu bila prolazna stvar!

Blogerka jecala od plača

Objavljeno: 18:07h

Luna Đogani, i ove sezone je veoma aktuelana takmičarka "Zadruge". Ona i dalje privlači pažnju zbog ljubavnog troulgla koji je imala sa Kristinom Kockar i Slobodanom Radanovićem.

Blogerka često menja raspoloženja, što je Drvo mudrosti primetilo, a zatim ju je pozvalo da ispriča o čemu je zapravo reč.

Luna Đogani
Luna Đogani foto: Printscreen

- Iznervirala sam se, stalno mi kradu hranu. Delim hranu sa Adamom, ja ne znam šta više da radim. Svake nedelje kupim nešto i svaki put meni te hrane nema. Ja nikome ništa ukrala nisam i ne mogu da verujem, ne kapiram, znaju da je moja kesa i čuju da kukam što sam potrošila. Ne želim ni na koga da sumnjam, da se ne bih ogrešila. Hranim i sebe i Boru i Adama. -ispričala je Đoganijeva.

A zatim je Luna ispričala sve što je muči sada, kao i ono što je ostavilo trag na nju iz Zadruge 1.

Luna Đogani
Luna Đogani foto: Printscreen

- Danima nisam okej, u pms-u sam, imam problem sa hormonima. Pod nekim sam stresom, 1001 pitanje mi je u glavi. Nataša i ja smo počele da pričao o porodici i to je moja slaba tačka. Muči me nešto iz spoljašnjeg sveta dok sam bila kod kuće. Ta nepravda koja se meni desila, ceo svet mi se promenio i srušio. Zato sam sad ovde, došla sam da se izborim sa tim. Vezana sam za porodicu i boli me sve, oni ovo nisu zaslužili. Pokušavam da ignorišem celu priču, neću ni Slobu više da pominjem, ali ljudi ne mogu da shvate da je ovo najbolnija priča u mom životu. Sve je jako uticalo na mene, zato što sam ja osoba koja ne da na svoju porodicu i borim se za nešto što je moje. Ja sam dovzolila zbog toga što sam se zaljubila u osobu koja nikad ništa nije rekla lepo o meni. Mnogo sam besna i ljuta kad pričam o tome, ne znam do kad ću biti budala i da pričam o njemu i da ga dižem u nebesa. Ja bih mnogo toga imala da kažem o njemu, ali ja nisam takva osoba. Kao krpu me je bacio, to je moj problem u glavi. Nikad me nije zaštitio, sve je uradio da se ja upravo osećam ovako! Kao kera me je ostavio i oprao se od mene! Zbog njega sam postala to što sam postala, najpoznatija ljubavnica! Ja sam došla opet ovde i moram da se mučim i da se svađam, jer sam bila sa oženjenim muškarcem, a obećao je da će da me brani! - rekla je Luna kroz suze koje nije mogla da zadrži.

Drvo je reklo Luni da kaže sve što misli o Slobi.

Luna Đogani i Sloba Radanović
Luna Đogani i Sloba Radanović foto: Printscreen/Youtube

- Problem je što su srce i razum pomešani. Ja njega mnogo volim, imala sam sve u njemu, ali moj razum je svestan da on nije za mene i da me mnogo povredio. Kakvi god da su moji roditelji, oni su ga branili kao svoje dete. Nikad se nije udostojio da pozove i da se zahvali i da kaže nešto lepo. Ja sam ta koja je ispoštovala sve. Kako 21.juna možeš da ne voliš osobu sa kojom si bio 8 meseci?! Ja sam osoba koja je željna ljubavi, sve sam imala sa njim i ne zaboravljam kad me je kupao i hranio. Ne znam šta mislim o njemu, ne poznajem ga! Kao kera me je ostavio! Moje najveće razočarenje u životu- Slobodan Radanović.

Pogledajte u video - sniku šta je sve Luna ispričala Drvetu:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.