I ANABELA UMEŠANA U AFERU MRAČNA SOBA: Terao si da ti p**e!
Foto: Printscreen

zadruga 2

I ANABELA UMEŠANA U AFERU MRAČNA SOBA: Terao si da ti p**e!

Ovo je zaista užas

Objavljeno: 12:31h

Zadrugari Zorica Marković i Mirko Gavrić sukobili su se sinoć i izneli zastrašujuće optužbe jedno protiv drugog. On je ispričao da je Zorica Marković bila ljubavnica njegovog oca kada je on bio mali dečak i da je njegova žena zbog Zorice izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće. Zorica je rekla da je Mirko "socijalna p*derč*na", a sve vreme njih dvoje bili su na ivici fizičkog sukoba.

Strasti su se tek delimično smirile posle sastanka, a Zorica i Mirko su, nešto smireniji, produžili svoju svađu u dvorištu. Oni su nastavili da iznose najodvratnije moguće uvrede, psovke i optužbe jedno protiv drugog, a Zorica je ponovila zastrašujuću optužbu na Gavrićev račun.

- Imam dokaze da si terao dečake iz Pinkovih zvezda da ti p*še na parkingu! Pola Srbije k**čeva si p**ušio! Ti kaljaš ugled ove televizije! - vikala je Zorica, dok je Mirko ponovio da je Zoričin sin homoseksualac.

U jednom momentu Zorica je pomenula i kako je došlo do ovog velikog sukoba između nje i Mirka, koji je počeo još i pre "Zadruge 2". Mirko se, prema njenim rečima, ostrvio na nju zato što joj je zamerio to što je napadala Lunu Đogani zbog preljube u "Zadruzi 1", jer je on prijatelj Lunine majke Anabele Atijas i cele njene porodice.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.