GOLA ISTINA O LUNI I STANIJI! Ustao je i izneo SVE O NJIMA, srozao ih je najstrašnije
Foto: Printscreen

zadruga 2

GOLA ISTINA O LUNI I STANIJI! Ustao je i izneo SVE O NJIMA, srozao ih je najstrašnije

Bez dlake na jeziku!

Objavljeno:

Po dešavanjima i pričama koje kruže "Zadrugom 2", glavni rivali u rijalitiju su Luna Đogani i Stanija Dobrojević, a iskusni rijaliti igrač Lepi Mića osvrnuo na priču o njima dvema i izneo svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u Imaginarijumu.

- Stanija igra fantastično. Ona je itekako dominatna. Gospodin Tomović je ovde bitna figura. Ovo je interesantana priča. Stanija je željna slave i vraća je - krenuo je Lepi Mića da objašnjava.

- Ja sam rekao da će ova priča ovde da se vrti oko njih dve, jer vani itekako njihova priča privlači pažnju, njih dve će nostiti ovu priču jasno je kao dan, s tim što Stanija koja nije bila par godina u rijalitiju odmorna, sveža i željna neke priče. Luna je očito je zasićena od svega, u velikom je problemu, jednostavno gleda samo da izbegne bilo kakvu priču. Ja poznajem Lunu iz neke druge priče, nema ona više ni snage za bilo šta, mislim da se sad itekako kaje što je ušla. Miljana se ovde samo transformisala iz prošlog rijalitija u ovaj, ali izleda da Bora, Bane i ona imaju taj problem da se iz prošlog rijalitija adaptiraju u ovaj novi, pogotovu Luna koja je imala bitnu ulogu u prošlom rijaltiiju maltene svaki dan. Ona je ovde nezadovoljna, jer je u prošloj priči imala ljubav svog života. Ovde su njoj svi muškarci jako smešni - prokometarisao je Lepi Mića prilično siguran u ono što govori.

- Dosta toga je ovde fejk i povraća mi se od toga. Ništa mi ovde nije zanimljivo. Ne brinite se devojke, verujte svojim muškarcima, mene ni jedan muškarac ovde ne zanima - zaključila je Luna na kraju.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.