NJIH DVOJE SU KRIVI ZA SVE: Zadrugari su izgubili veliku šansu, došlo je čak i do SUĐENJA! (VIDEO)
Foto: Preentscren/RTV Pink

IZGUBILI ŠANSU

NJIH DVOJE SU KRIVI ZA SVE: Zadrugari su izgubili veliku šansu, došlo je čak i do SUĐENJA! (VIDEO)

Slučaj je vodila Snežana Ilić

Objavljeno:

Zbog problema koji je nastao u zalagaonici kada je Radi Vasić nestao prsten, zalagaonica je zatvorena a onda je stiglo pismo od Velokog šefa.

Snežana Ilić
Snežana Ilić foto: Preentscren/RTV Pink

Zadrugari, s obzirom na to da je zbog Rade i Lazara zatvorena zalagaonica pre vremena i da nisu svi uspeli da založe ono što su hteli, odmah ćete održati suđenje Radi i Lazaru. Sada pređite u sudnicu, a sudija će na ovom slučaju biti Snežana. Rada i Lazar su svojim postupcima prevarili sve zadrugare jer je zbog njih zatvorena zalagaonica pre kraja radnog vremena" - pisalo je u pismu.

Sud
Sud foto: Preentscren/RTV Pink

Ukućani su zatim prešli u sudnicu, a početak suđenja je morao da sačeka s obzirom na to da Snežana Ilić kao sudija, nije imala uticaj na zadrugare koji su sedeli zajedno sa njom za istim stolom, a došlo je i do svađe između Suzane Perović i Zorice Marković.

Pred sudom
Pred sudom foto: Preentscren/RTV Pink

Gospođa Rada i gospodin Rade su sedeli ispred zalagaonice. Tu neke osobe su mi rekle da uzmem taj prsten. Ja sam se vratio unutra. Uzeo sam prsten, dao sam jednoj osobi, ta osoba je vratila, a ja sam gurnuo gospođi Radi u bubicu" - govorio je Lazar.

Zadruga
Zadruga foto: Preentscren/RTV Pink

Tačno mi je trebalo 300 dinara, što ja nisam imala. Ja sam sedela napolju sa Radetom i čekala svoj red. Tražila sam od zadrugara da mi neko pozajmi novac koji mi fali. Gospodin Mića je pitao da li mi trebaju pare, gospodin Mića je poslao pare i ja sam ušla unutra da uzmem moj prsten" - pričala je Rada.

Detaljnije u video prilozima:

Bonus video

DA LI JE TO BOJAN PREVARIO OLJU? PIPKANJE PO GU.I NA FARMI DOK MU DEVOJKA RUČA U KUHINJI: Rat dve ukućanke u najavi! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.