ZORICA MARKOVIĆ PREŽIVELA PAKAO! Napustila je prvog sina, bivši muž ju je tukao, a onda je doživela infarkt! (FOTO)
Foto: preenscreen

progovorila!

ZORICA MARKOVIĆ PREŽIVELA PAKAO! Napustila je prvog sina, bivši muž ju je tukao, a onda je doživela infarkt! (FOTO)

Život je nije mazio

Objavljeno:

Učesnica "Zadruge" Zorica Marković je rođena u mestu Kosjerić, gde je sa samo 15 godina rodila sina Dejana.

Pevačica je bila kratko u braku sa njegovim ocem harmonikašem, a kada se razvela napustila je rodno mesto, a sin je ostao da živi sa ocem. Pevačica je danas sa njim u redovnom kontaktu i u dobrim odnosima, a u javnosti često ističe da je na njega veoma ponosna, kao i na sina Iliju, kojeg je dobila u narednom braku.

Inače, poznata folkerka i rijaliti zvezda nije imala sreće ni u drugom braku. Kako kruže priče, bvši muž Kemal, sa kojim je bila 10 godina u braku, istukao je pevačicu kada ju je uhvatio u preljubi.

–Zorica se verovatno setila batina koja je dobijala zbog toga što je prevarila bivšeg muža Kemala Omerhodžića. On je bivši Zoričin muž koji je smestio u korito jer je uhvatio u preljubi sa Mišom Mijatovićem. Tako mi je Vendi rekla - otkrila je pevačica Maja Nikolić pre nekoliko godina, kada s esukobila sa Markovićevom, a Miša Mijatović je demantovao da su bili u vezi:

- To su priče koje su i tad kružile, ali Zorica i ja nikad nismo bili ni u kakvoj vezi. Znam da ju je taj čovek tukao. To je i ona pričala svojim prijateljima, znam i da je ležala na VMA, išao sam da je obiđem, ali nisu me pustili. Posle toga se oporavila, pa smo nastavili da se viđamo i radimo.

U međuvremenu mi je rekla da nije više s tim čovekom - rekao je Miša Marković pre nekoliko godina.

Međutim, to nisu jedini problemi koji su pevačicu zadesili sa bivšim mužem. Ona ga je pre ulaska u "Zadrugu 1" optužila da joj je ostao dužan novac.

- Prošlost sam davno ostavila iza sebe. Kad bih se osvrtala na sve, danas ne bih bila živa. Šta je bilo, bilo je, uvek sam podignute glave išla dalje. S bivšim mužem nemam komunikaciju. Oteo mi je 250.000 evra i više, otišao je i ostavio me bez para. Šta da mu ja radim?! Tad sam rekla: „Neka mu je sa srećom, a ja ću se već nekako snaći“. Tako je i bilo. Trebalo je vremena da ponovo stanem na noge i postignem nešto. Pored pevanja, radila sam sve i svašta, nije me sramota nijednog posla. Kopala sam, orala, čistila... Sve je za ljude.

Kasnije sam otvorila kafanu i prva sam u Beograd vratila narodnu muziku, a onda su ova go*na počela da me kopiraju i danas imamo hiljadu istih ugostiteljskih prostora - otkrila je Markovićeva.

Ova pevačica od javnosti nikada nije krila i to da je pre desetak godina doživela infarkt zbog mkojeg je promenila životne navike.

- Doživela sam infarkt na jednoj svadbi. Iznenada sam pala u nesvest i više se ničega ne sećam. Osetila sam jak bol i mamurluk i samo sam se srušila. Toliko je bilo loše stanje infarkta da su lekari mislili da neću preživeti. Operisali su me, ugradili mi tri bajpasa i danas nemam više problema - ispričala je Zorica nedavno za jedan dnevni list.

Podsećamo, Zorici je 2010. ponovo pozlilo zbog začepljenja trećeg bajpasa. Tada je opet morala da ide na operaciju.

Bonus video

ZADRUGARI IGRAJU IGRU SA ČAŠAMA: Kasnije je usledilo nešto što nisu očekivali!

(Espreso.co.rs/ Puls online.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.