Kako je Stanija ispalila Kristijana!

sukob

Kako je Stanija ispalila Kristijana!

Učesnik "Farme" Kristijan Golubović rešio je da se obračuna Stanijom, te se uputio za Beograd
Objavljeno: 16:54h

Bivši učesnik "Farme" Kristijan Golubović, iako je po izlasku iz pritvora pre dva dana rekao da mu je pobednica Stanija Dobrojević uplatila pola nagrade, ubrzo je promenio svoj iskaz. Kako bi Kristijan došao do para koje su mu obećane, on je juče iz Kraljeva došao u Beograd da se nađe sa starletom i sazna šta to koči isplatu. E, ovo sve opravdava! Evo šta je Vendi rekli o tuči s Medenicom! (VIDEO)

- Dok je bio u pritvoru, rečeno mu je da je Stanija obećala njegovoj supruzi i advokatu da će novac uplatiti na njihov račun, ali čim je izašao, shvatio je da ih je obmanula. Ona i njena drugarica su mu smestile čitavu ovu situaciju. Zato je odlučio da se nađe sa njom i raspravi sve oko novca koji smatra da mu pripada. Sa sobom je poveo nekoliko ljudi kao svedoke, koji su prisustvovali momentu kada mu je obećala pola nagrade - rekla je bliska Kristijanova prijateljica. Evo kako je Kristijan opravdao novi izlazak iz zatvora! Čini se da je on najizmučeniji čovek u Srbiji!
U frizerskom salonu u Kraljevu juče smo zatekli Kristijana kako se sprema da krene u Beograd, gde će sa Dobrojevićevom rešiti problem oko novca. - Evo, samo da se ošišam, i idem u Beograd. Imali smo dogovor oko podele novca od glavne nagrade na "Farmi" i Stanija će to ispoštovati - ponadao se Golubović pre sastanka koji je trebao da se odigla jako kasno sinoć. Kristijan pušten iz pritvora! Kriminalac slobodno šeta ulicama Srbije!? Sa njim je pred polazak za prestonicu bila i supruga Ivana, koja ga podržava u svemu.
Facebook/Kristijan Golubović
- Ona je divna i lepa žena. Neiskvarena. Nije kao one drolje sa farme koje su me sve vreme provocirale, ali sam uspeo da iskuliram mentalno retardirane osobe - rekao je Golubović koji je juče morao da se javi u požarevački zatvor na odsluženje kazne jer mu je zahtev za odlaganje odbijen. - Ne tražim odlaganje kako bih mogao da idem po diskotekama, jurim ribe ili pucam ljudima u noge, već da bih bio sa porodicom – istakao je Golubović. Inače, njega zbog preprodaje heroina čeka tri godine i četiri meseca robije. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.