BOKUN SE GUŠIO U SUZAMA: Gavrić mu je pomenuo Milicu Pavlović i nastao je SLOM živaca
Foto: Printscreen

zadruga 2

BOKUN SE GUŠIO U SUZAMA: Gavrić mu je pomenuo Milicu Pavlović i nastao je SLOM živaca

Nataša Moskva se odmah našla pevaču

Objavljeno: 09:44h

U toku ove večeri i emisije "Pitanja gledalaca" svoje mišljenje o pojedinim zadrugarkama izneo je Nikola Bokun. Pošto je komentar na njegove navode dala Zlata Đurković, Mirko Gavrić je stao u njenu odbranu.

Gavrić je prozvao Bokuna i naveo da neće ga neće poštovati jer ponižava ženu koja ga hrani i koji govori za svoju najbolju prijateljicu da je lezbijka.

Iako su svi u prvi mah bili sigurni da Mirko misli na Natašu Moskvu, kao Bokunovu najbolju drugaricu u rijalitiju, Nikola je to shvatio drugačije, te se posle emisije obratio Gavriću.

Mirko, u te stvari se ne dira, to je moja porodica. Pričam ti o tvojoj ženi i mojoj najboljoj drugarici. Svi znaju o kome se radi - rekao je Bokun.

Nema sumnje da je on mislio na Milicu Pavlović, koja je njegova najbolja prijateljica. Gavrić je naveo da nije na to mislio ali i zapretio Bokunu da ne može tako da priča sa njim.

Imao je nervni slom
Imao je nervni slomfoto: Printscreen

- Ti reci nešto za mene i za moju ženu ako sam ja spomenuo tvoju najbolju drugaricu. Sa mnom nećeš pričati na ovaj način. Jer ja sa tobom ne pričam na taj način - odbrusio je producent.

U Belu kuću je ubrzo ušlo i obezbeđenje, a do fizičkog sukoba, na svu sreću, nije došlo.

Međutim, posle nekoliko trenutaka, Nikola je doživeo emotivni pad zbog Milice Pavlović, te se rasplakao.

- Volim je kao Boga, neću da takve priče kruže. Ma, hajde bre. Diraju mi bre osobu koju najviše volim na svetu - jecao je Bokun.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.