MIKI ĐURIČIĆ SMUVAO BIVŠU DEVOJKU ZADRUGARA: I to duplo mlađu od njega!
Foto: Preentscren/RTV Pink

opa miki

MIKI ĐURIČIĆ SMUVAO BIVŠU DEVOJKU ZADRUGARA: I to duplo mlađu od njega!

Miki sada u Zadruzi drži brzu hranu

Objavljeno:

Miki Đuričić, prošlogodišnji zadrugar, osvojio je srca mnogih svojim šalama i smicalicama, a i cimeri su ga obožavali.

Pčelar iz Kupinova je prethodnu sezonu rijaliti programa "Zadruga" obeležio svojom ljubavnom avanturom sa Nadeždom Biljić, sa kojom je i sada u korektnim odnosima

.

Ipak, ona sada nije njegova glavna preokupacija. Izvor blizak portalu Pink.rs je otkrio da je Mikijevo srce sada zaposela devojka zadrugara MC Damira, koja je duplo mlađa nego Đuričić.

foto: Preentscren/RTV Pink

- Miki je uspeo da smuva devojku MC Damira. To je mlada devojka iz Novog Sada, zove se Sanja, ona je fotomodel i malo je reći da fenomenalno izgleda. Sa njom je Damiro živeo u Malmeu četiri meseca pre nego što je ušao u "Zadrugu". Miki je sa njom proveo celo nedeljno popodne. Vodio ju je u Bešku na ručak, a potom ga je ona dopratila do studija u Šimanovcima kada je on ulazio na nekoliko sati kod zadrugara. Tada je pokušao da se približi MC Damiru sa pričom kako mu je jako drag, simpatičan i da ga još više gotivi. Opasan je on igrač - rekao je izvor.

foto: Printscreen

Bonus video:

ZAPALILI SU NAM KUĆU, BACILI BOMBU NA AUTO, TATA JE NESTAO... Stanija ispričala POTRESNE detalje iz detinjstva! Niko nije znao OVO o životu starlete! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.