TAMARA ĐURIĆ REŠILA DA ISPRIČA SVE O STANIJI I KIJI: Rekla je da hoće da me PREBIJE, ali to je ok! Sloba okružen osrednjom KOKETOM i malom BALAVICOM
Foto: Printscreen

bez dlake na jeziku

TAMARA ĐURIĆ REŠILA DA ISPRIČA SVE O STANIJI I KIJI: Rekla je da hoće da me PREBIJE, ali to je ok! Sloba okružen osrednjom KOKETOM i malom BALAVICOM

tamara Đurić rekla je sve šta misli o Kiji i Staniji sa kojom je imala sukob još na Farmi

Objavljeno: 11:28h

Tamara Đurić je bila sinoćna gošća u emisiji "Amidži šou", a ovom prilikom ona je iznela svoje mišljenje o pojedinim učesnicima "Zadruge 2".

Ognjena Amidžića je zanimalo da li je Tamarina omiljena zadrugarka upravo Stanija Dobrojević, sa kojom je na "Farmi" bila u žestokoj svađi.

- Mene je ona iznenadila pozitivno, ranije je bila ćutljiva, a sada sam primetila da je glasna jako i ima predispozicije da bude Saška Karan, za pet godina će biti prava Saška Karan. Ona je rekla da hoće da me prebije, pa sam prebacila na "Zadrugu" da vidim da li je ona nešto porasla od kada sam je poslednji put videla, ali ista je, tako da to je ok - rekla je Tamara.

Ona je otkrila i da je istinita njena izjava koja je zapalila medije. Đurićeva je rekla da, kada bi ona bila na mestu Lune Đogani, Sloba Radanović bio bi Zdravko Čolić.

- Da, rekla sam, da sam mu ja bila ljubavnica sada bi bio Zdravko Čolić. Malopre sam pričala sa Slobom i mislim da je on previše dobar i da su te žene njega razapele, da je on rekao "Hajde, ženo, smaraš, bila si tamo..." Ja nasilje nad ženama i nasilje nad muškarcima isto kategorizujem. Ona je njega udarila. Ja sam to uslovno rekla. Ne želim da budem ničija ljubavnica, ali da sam ja bila tamo, ne bih dozvolila da njega linčuju, a da od njegove žene naprave ikonu. Ja sam rekla da sam na Slobinoj strani. Nisam ništa loše rekla za nju, nego sam podržala Slobu. Osrednja koketa i mala balavica oko njega - rekla je Tamara za njegovu bivšu suprugu Krisitnu Kiju Kockar i Lunu Đogani.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.