LUNA NAPOKON SHVATILA DA JE SLOBI BILA SAMO USPUTNA STANICA! Ovako je izgledalo njeno shvatanje STVARI, sebi priznala da je GLUPAČA
Foto: Printscreen

zadruga 2

LUNA NAPOKON SHVATILA DA JE SLOBI BILA SAMO USPUTNA STANICA! Ovako je izgledalo njeno shvatanje STVARI, sebi priznala da je GLUPAČA

Bila je na ivici suza, ali izgleda da je shvatila o čemu se radi

Objavljeno: 09:53h

Luna i Sloba posle Zadruge 1 nemaju kontakt, ali ona je od ponovnog ulaska u rijaliti konstantno ponavljala istu priču - kako su se oni voleli, kako je to bila neverovatna ljubav, kako on nju još uvek voli samo se folira...

Sinoć je u toku žurke, Đoganijeva malo više popila, a do nje su došle informacije o Radanovićevom gostovanju u emisiji. Razočarana njegovim rečima Luna se požalila Mirku Gavriću i Zlati Đurković.

Najpre je ispričala kako je čula da je Sloba kada su ga pitali da bira između Anđele Veštice, Tamare Đurić i nje, izabrao njih. Pošto je on izabrao Tamaru i Anđelu, to je za nju bio šok.

- Luna Đogani je jedna ljubavnica, glupača. Njega je blam što je bio sa mnom. Ja sam samo jedna histerična devojka, ja sam njemu uprostila život, mene bi trebalo spaliti na lomaču i on je izgubio jednu divnu ženu zbog mene. On više nema potrebu da priča o meni, ja sam samo jedna stanica njemu - rekla je Đoganijeva razočarano.

Shvatila je sve!
Shvatila je sve!foto: Printscreen

Otvorila se i priznala da je pravi razlog njenog ulaska u Zadrugu, ipak nešto drugačiji i da nije ušla samo da bi popravila sliku o sebi.

- Ja sam ovde zbog toga što sam bila sa njim. Ja nemam posao, moji roditelji nemaju posao zbog mene. Mislite da sam ovde zato što mi je lepo. Hoću da vrištim, da se pocepam - nastavila je Luna u očaju.

Gavrić je pokušao da je uteši.

- Od koga ti tražiš da te poštuje? On te je izigrao devojko. Kako možeš bilo šta da očekuješ od njega - rekao je Mirko, dok je Luna odobravala.

Mnogi su čekali momenat kada će Luna shvatiti da Sloba nije bio iskren sa njom, a ovo je taj trenutak!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.