SINIŠA KULIĆ NAJAVIO LOM: Ući ću u Zadrugu da PREBIJEM i ženu i ćerku! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

MALO SE ZANEO!

SINIŠA KULIĆ NAJAVIO LOM: Ući ću u Zadrugu da PREBIJEM i ženu i ćerku! (FOTO)

Preko glave mu je ponašanje supruge i ćerke

Objavljeno:

Otac rijaliti-zvezde Miljane Kulić, Siniša Kulić već danima ne dolazi sebi zbog toga što se njegova naslednica pred kamerama neprestano svađa sa majkom Marijom Kulić, pa se poverio najboljem prijatelju i rekao da će ih pobiti ako uđe u "Zadrugu 2".

Siniši je preko glave da posmatra kako mu se žena i ćerka ponašaju pred kamerama i muka mu je da sluša kako se psuju i vređaju sa pojedinim učesnicima kazao je za magazin Rijaliti.

- Siniša pomno prati rijaliti sve vreme, što zbog Miljane i Marije, što zbog malog Željka, za koga se trenutno najviše brine. Otkako su njegova ćerka i žena pred kamerama počele da se raspravljaju i vređaju na svaka dva sata, Kulić ima sve veću želju da uđe u rijaliti i prevaspita Mariju i Miljanu.

Dobrom prijatelju se poverio, pa mu je rekao: "Ja ako uđem u rijaliti, bolje je da obe počnu da beže čim me budu ugledale na vratima. Prebiću ih čim ih budem video jer je ovo ponašanje prešlo sve granice. Moja žena mi je prva rekla da će u rijalitiju da nadgleda bebu i Miljanu i da se ni s kim neće kačiti, a pogledaj samo šta ona radi po ceo dan. Samo tera cirkus! Obruka me živog i sebe i celu porodicu" - priča naš sagovornik i nastavlja:

Miljana Kulić
Miljana Kulić foto: Printscreen

- Kulića posebno potresa to što je beba u nekim trenucima prepuštena samoj sebi jer su Miljana i Marija zauzete i pod stalnim zadacima koje rijaliti od njih zahteva da ispunjavaju na dnevnom nivou. Muka mu je od toga da se njegova žena po ceo dan psuje sa svima redom i vređa, a najviše ga potresa činjenica kada neko krene da vređa Željka, koji je u rijalitiju samo zbog toga da bi bio blizu majke.

Marija Kulić
Marija Kulić foto: Preentscren/RTV Pink

- On je navikao da njegova ćerka i supruga psuju, ali je sada sve otišlo predaleko. Iako je doskoro odbijao da bude u bilo kakvom kontaktu sa medijima i odgovara na pitanja koja se tiču učešća njegove naslednice i žene u rijalitiju, sada ozbiljno razmišlja da sa produkcijom "Zadruge 2" sredi da se nađe na velelepnom Imaginarijumu i uzme stvar u svoje ruke.

Hoće da postavi na svoje mesto i sve ljude koji na bilo koji način pokušavaju da povrede njegove najdraže, a posebno je još odavno kivan na Lepog Miću, koji je Mariju najstrašnije izvređao i isprovocirao do te mere da je fizički nasrnula na njega, a obezbeđenje je sprečilo da dođe do većeg sukoba.

Bonus video

BORA SANTANA ŽELI DA SE DAVI U MARIJANINIM GRUDIMA: Zadrugar pipkao pevačicu i pitao je kada je izgubila NEVINOST!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.