NIJEDAN NJEN DEČKO NIJE DOBRO PROŠAO! Mina zabranjuje Joci da priča sa Miljanom, ne sme da MRDNE, a on kao da je mutav!
Foto: Printscreen

zadruga 2

NIJEDAN NJEN DEČKO NIJE DOBRO PROŠAO! Mina zabranjuje Joci da priča sa Miljanom, ne sme da MRDNE, a on kao da je mutav!

Uopšte nam nije jasno o čemu se ovde radi

Objavljeno: 15:49h

Mina Vrbaški nije baš oličenje vernosti i dobrote, a sada sve to zahteva od Joce.

Mnogi pamte njeno prvo medijsko pojavljivanje, a to je afera sa Šakom Polumentom, da bi onda u Zadruzim imala seks sa Đeksonom koji je imao više devojaka, pa je onda ona bila i sa Tomom Panićem. Nedugo posle izlaska našla je dečka Igora kome se zavetovala na ljubav i vernost, ali vidi čuda Mina ga je prevarila za 2 dana u rijalitiju sa Jocom.

Dok se ona igrala toplo hladno sa momkom, njemu se dopala jedna od bliznakinja Miljana Arsić. Mina je poludela i zabranila mu da razgovara sa njom. Mina Vrbaški i Jovica Putniković danas su se posvađali, a sve zbog Miljane Arsić sa kojoj je ovaj zadrugar kada je bio u svađi sa Minom govorio kako je sa Vrbaški završio vezu i da želi da bude sa Arsićevom.

- Sa mnom ne možeš te igre da igraš. Ti ne možeš da budeš prljav, jer ti nemaš dovoljno... Ne znaš kako to da radiš! To što sam ja rekla da si mi ravna linija, do juče mi nisi bio! Opet sediš sa njom, ona te tako češka, pa se smeješ... Razumeš? Ja kažem da si sedeo sa nekom od njih, bolelo bi me uvo... Da je to bila neka druga, ma zabole me! Ali ona... Miljana, ti i ja... Pun mi je k*rac trojke! Ti si rekao da ti se Miljana sviđa! - vikala je Mina.

Ona ga uslovljava i igra se igrica sa momkom koji očigledno ne želi da povredi nikoga ili je samo mutav kad je u pitanju Mina, pa joj prećuti sve ludorije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.