JA SAM IZGUBILA SVE: Milan Milošević otkrio sadržaj POTRESNE PORUKE kojom mu je Ana Korać javila da joj je PREMINUO OTAC! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

zadruga 2

JA SAM IZGUBILA SVE: Milan Milošević otkrio sadržaj POTRESNE PORUKE kojom mu je Ana Korać javila da joj je PREMINUO OTAC! (FOTO)

Milan Milošević otkrio je i detalje poslednjeg susreta sa Aninim ocem Mićkom, koji je preminuo jutros.

Objavljeno: 14:18h

Vest da je Ani Korać iznenada preminuo otac Mićko rano jutros pogodila je njene bivše cimere. Ana je celu noć provela kraj oca u bolnici u Ivanjici, ali on nije izdržao.

Anin prijatelj i bivši cimer iz rijalitija Milan Milošević otkrio je za Pink.rs sadržaj potresne poruke kojom mu je ona javila tužnu vest, ali i detalje njegovog nedavnog susreta sa pokojnim Mićkom, koji je kako on kaže, bio zdrav i vitalan, a ništa nije slutilo na ovu tragediju.

- Ana mi je javila jutros tužnu vest. Njen otac je bio vitalan čovek, ništa nije slutilo na ovo. Preminuo je iznenada. U šoku sam, to je mlad čovek, Ana je bila jako vezana za njega. Poslala mi je poruku ''Milane, ja sam izgubila sve''.

Milan, Ana i Kija
Milan, Ana i Kijafoto: Printscreen Youtube

Nisam znao o čemu se radi. Imao sam priliku da ostanem kod njih kada smo bili u Ivanjici za Nušićijadu gde me je on ugostio najljubaznije, bio je u super snazi i izgledao je deset godina mlađe. Ana je veoma teško podnela gubitak oca. Sutra idem na sahranu da joj pružim podršku - rekao je Milan.

Sahrana Aninog oca biće održana sutra u Ivanjici.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.