DA SE PODSETIMO MALO... Stanija kaže da je sa Kristijanom bio šou i da nije dirala TUĐEG MUŽA! Pogledajte samo ove eksplicitne slike...
Foto: Printscreen

zadruga 2

DA SE PODSETIMO MALO... Stanija kaže da je sa Kristijanom bio šou i da nije dirala TUĐEG MUŽA! Pogledajte samo ove eksplicitne slike...

Da li je sve zaista bilo samo platonski

Objavljeno: 11:21h

U svađi između Lune i Stanije pale su teške reči, pa je Luna rekla da je starleta uradila sa Kristijanom isto što i ona sa Slobom.

Stanija je poludela zbog toga, a naknadno je napao i Vladimir zbog istih stvari dok se starleta samo branila rečima da to nije isto, da je Kristijan bio šoumen i da se posle svega vratio svojoj ženi.

U razgovoru nešto kasnije sa Adamom Đoganijem, Stanija je pričala baš o Kristijanu Goluboviću:

– Prvo, priča Stanija-Kristijan i Luna-Sloba. Što se tiče mene i Kristijana, mi smo bili rijaliti prijatelji. Ako sam možda i ja imala negde emociju prema njemu, ja sam to progutala. Nisam bila ono u fazonu 17 godina je stariji, zaljubila sam se i kao da ukradem tuđeg muža. Ne. A ona? Kradljivica klasična!

Stanija i Kiki pod jorganom
Stanija i Kiki pod jorganomfoto: Printscreen

Ipak, morali smo da se podsetimo nekih Stanijinih akcija sa "oženjenim" Kristijanom, a vi sami procenite da li je ovo bio samo šou ili nešto više?

Nije bilo naivno
Nije bilo naivnofoto: Printscreen
Njegovoj ženi je sigurno ovo bio samo šou
Njegovoj ženi je sigurno ovo bio samo šoufoto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.