STANIJA PREVIŠE DRŽI DO SEBE, A ZA 5 GODINA ĆE BITI BIVŠA ZVEZDA KOJA MORA NA REMONT! Ovakve stvari o Staniji i Vladi nikad niste čuli!
Foto: Printscreen

zadruga 2

STANIJA PREVIŠE DRŽI DO SEBE, A ZA 5 GODINA ĆE BITI BIVŠA ZVEZDA KOJA MORA NA REMONT! Ovakve stvari o Staniji i Vladi nikad niste čuli!

Samo nekoliko dana trebalo je da prođe od početka rijalitija „Zadruga“, pa da publici i ukućanima bude jasno da između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića ima nečeg mnogo većeg od prijateljstva

Objavljeno: 10:33h

Poznati astrolog Dušan Veličković kaže da njihov susret u rijalitiju nije slučajan, a mogao bi da bude i fatalan!

- Vladimir je Devica, a Stanija - Riba, a to je idealna bračna kombinacija. Njihov spoj je karmički, jer se radi o nezavršenoj ljubavnoj priči iz prošlog života. Ovde je samo pitanje kada će da popuste njihove kočnice, jer su Stanija i Vladimir već zaljubljeni jedno u drugo. Čim se desi da se prepuste strastima, gledaćete seks tri puta dnevno - kaže Veličković i objašnjava zbog čega su Vladimir i Stanija tako dobar spoj.

- Ako se oženi njom, to će biti idealna bračna kombinacija i trajaće 100 godina. Njoj je ova godina dobra za brak, a njemu za zaljubljivanje, pa će da se zaljubi u Staniju kao mlad majmun. U svemu će da vidi nju, a prebiće svakog ko je bude pogledao. Oboje imaju Mesec u Vodoliji, a to znači da su srodne duše, da se dobro razumeju i da imaju širinu - kaže naš sagovornik.

- Vladimirova Venera u Lavu traži ženu koja je glumica, manekenka, starleta i tu mu se Stanija savršeno uklapa. Ima Marsa u Škorpiji, a to znači da je jači od tri MMA borca, lud je kao struja, pravi je vitez, pametan, šarmantan, zanimljiv... Ako Stanija i on budu zajedno, oduvaće „Zadrugu“. Niko neće moći da im parira, pa ni Kristijan, jer je on za Vladimira sitan doživljaj - objašnjava Veličković i otkriva zbog čega je Staniji teško da uplovi u emotivnu vezu pred kamerama.

Dušan Veličković
Dušan Veličkovićfoto: Nebojša Mandić

- Ona je Riba i suđeno joj je da bude časna sestra ili monahinja u civilu. U prošlosti su se za nju lepile samo budale i bilo bi joj lakše da nije tako dobra riba. Ali ima veću dušu od Rusije i nije pomogla samo onome ko nije tražio. Međutim, njoj su sve planete u Ovnu - kaže naš sagovornik.

- Tvrdoglava je i bolesno uvredljiva, a njena Venera je retrogradna. To znači da jedno želi, a drugo postiže. Za nju se lepe pogrešni muškarci i kod njih uvek izazove suprotan efekat od onog šta hoće - kaže Veličković i ističe da ni ovoga puta neće profitirati.

Ljubav iz prošlog života?
Ljubav iz prošlog života?foto: Printscreen

- Kada bi Stanija otišla u Holivud, ne bi uspela da se obogati, jer ima Marsa u Biku, a to znači da ima šuplje prste. Ništa što zaradi ne ume da sačuva. Mašta o bogatstvu, ali neće uspeti da ga zaradi. Svojeglava je i tvrdoglava, a to joj šteti. Previše drži do sebe, a za pet godina će biti samo bivša zvezda, koja će morati svake godine na remont, dok se potpuno ne uništi - kaže na kraju Veličković.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.