MINA OPET POSTALA PSIHO! Ljubomorisala na Jocu zbog Miljane: Sad si probudio u meni ono NAJGORE, maltretiraću te, kajaćeš se!
Foto: Printscreen

zadruga 2

MINA OPET POSTALA PSIHO! Ljubomorisala na Jocu zbog Miljane: Sad si probudio u meni ono NAJGORE, maltretiraću te, kajaćeš se!

Jovica nije želeo da se raspravlja

Objavljeno: 09:43h

U Beloj kući je nastao totalni haos kada je ovonedeljni vođa Bojan Gaćeša za potrčke izabrao Miljanu Arsić i Jovicu Putniković. To je izazvalo burne reakcije kod Mine Vrbaški, a ni Miljaninoj sestri nimalo nije bilo svejedno što će se na nedelju dana razdvojiti.

Međutim, Vrbaški je pokušavala da ignoriše činjenicu da će njen dečko spavati pored osobe za koju je izjavio da mu se sviđa, pa je u pabu započela raspravu i tom prilikom mu izgovorila sve što joj je bilo na duši.

- Meni je proradila samo sujeta, ja nisam ljubomorna! Ispadaš majmunčina napolje! Glavu ti dajem, otići ćeš kući odavde, ja ti garantujem! Ti nisi za ovo i ne znaš da se ponašaš prema ženama. Idi poljubi je, ajde, nađi je i teši je! Hoćeš ja da idem sa tobom? Sad ću ja da se igram sa tobom, pa ne znaš šta ću sad da ti radim. Kajaćeš se zbog ovoga, veruj mi. Lažeš sebe, a onda mene. Ja o Igoru ne razmišljam više! - rekla je Mina.

Mina je urlala na njega
Mina je urlala na njegafoto: Printscreen

- Da li ti kapiraš šta je meni smetalo? Sram te bilo! Sve sam uradio da budemo zajedno - rekao je Jovica koji nije želeo da ulazi u dalju raspravu sa Minom, a neki misle da čak i nije imao argumente.

Očigledno je da Jovica želi da ima nešto sa Miljanom, ali mu Mina priređuje ljubomorne scene.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.