SLOBA ULAZI U ZADRUGU I TO SA JEDNIM CILJEM! Luna će se ONESVESTITI, a vi ćete ostati u ŠOKU
Foto: Printscreen Youtube

zadruga 2

SLOBA ULAZI U ZADRUGU I TO SA JEDNIM CILJEM! Luna će se ONESVESTITI, a vi ćete ostati u ŠOKU

Dugo je razmišljao

Objavljeno: 09:06h

Pevač Slobodan Radanović ulazi u "Zadrugu" da zaprosi bivšu devojku Lunu Đogani pred kamerama televizije Pink.

U narednih mesec dana gledaoci jednog od najgledanijih rijaliti programa "Zadruga" imaće priliku da vide ono što nisu mogli ni da sanjaju i zasigurno će biti šokirani preokretom koji će se desiti.

Bivši muž Kristine Kije Kockar raskrstio je sa svojim osećanjima i sada je potpuno siguran da pored sebe želi Anabelinu ćerku:

- Iako mesecima nisu imali nikakav kontakt inisu se videli, plamen ljubavi među njima nije se ugasio, a emocije su se ponovo rasplamsale početkom "Zadruge 2". Luna Đogani je već prvo veče kada je kročila na imanje u Šimanovcima otkrila da su joj se vratile uspomene i da joj je teško, jer ona i dalje voli Slobu. Ona nije krila ni svoje suze ni uznemirenost jer njen rijaliti-dečko, sa kojim je provela devet meseci u "Zadruzi 1", nije pored nje. Slobu je najviše pogodilo kada je uoči njihove godišnjice ušao u režiju Pink televizije i mutiranim glasom razgovarao sa Lunom, koja je toga dana bila toliko emotivna da je bukvalno molila boga da se Sloba odnekud pojavi.

On se poverio prijateljima da je bio na ivici da Luni kaže da je voli, piše magazin Rijaliti.

Da li će se ovo zaista desiti?
Da li će se ovo zaista desiti?foto: Printscreen Youtube

Kada je otišao kući, cele noći nije spavao, razmišljao je šta da uradi, a da mu blogerka oprosti što joj je okrenuo leđa nakon što ju je povredio. On je skovao plan kako da ponovo pridobije naklonost i poverenje bivše devojke:

- Znam da me nijedna neće voleti kao Luna, nigde neću naći takvu devojku - poverio se Sloba saradniku.

Kako dalje navodi isti izvor, on je shvatio da je jedini način da mu Đoganijeva oprosti taj da je javno zaprosi i time joj pokaže da se pokajao i da i on i nju i dalje voli.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.