STANIJA: Uvedite Slobu Radanovića! LUNA: Ti bre radiš one stvari ZA PARE, ćuti tu!
Foto: Pink

fajt u zadruzi

STANIJA: Uvedite Slobu Radanovića! LUNA: Ti bre radiš one stvari ZA PARE, ćuti tu!

- Slobodno, čekam te. Uvedite Filipa, uvedite Kristijana pošto je tada jedino bila bitna kada je imala sa njim priču - reagovala je Luna

Objavljeno: 07:50h

Nova žestoka rasprava između dve glavne rivalke u "Zadruzi", posle prozivke Lepog Miće da Luna Đogani više nije toliko bitna u "Zadruzi" i da je sada Stanija Dobrojević glavna tema.

Luna je na to reagovala rečima da je dovoljno da ona samo bude prisutna u rijalitiju da bi bila bitna. Stanija je potom prozvala Lunu da traži kadar preko nje jer je primetila da je nebitna, ali Luna joj je žestoko odgovorila.

- Ljubomorna si što sam te pobedila u svakoj je*enoj igri i to te boli. Faca ti se izokrenula ovako kada sam te pobedila u svakoj je*enoj igri koja je do sada bila, što ne znači da ti mene nećeš sledeći put.

- Molim vas uvedite Slobu Radanovića! - viknula je Stanija.

- Slobodno, čekam te. Uvedite Filipa, uvedite Kristijana pošto je tada jedino bila bitna kada je imala sa njim priču - reagovala je Luna.

Stanija je prozvala Lunu da može da bude bitna u rijalitiju jedino ako i njoj otme dečka. Međutim, na kraju rasprave, Luna joj je žestoko odgovorila.

- Ona koja se je*e za pare će meni nešto da kaže - rekla je Luna.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.