OTKRIVENE TAJNE FUDBALERA KOJI SE UDVARA LUNI ĐOGANI: Kada sazna za OVE STVARI neće poželeti da bude sa NJIM! (FOTO)
Foto: preentscreen instagram

tek će biti skandala!

OTKRIVENE TAJNE FUDBALERA KOJI SE UDVARA LUNI ĐOGANI: Kada sazna za OVE STVARI neće poželeti da bude sa NJIM! (FOTO)

Dopada mu se jedna Zadrugarka

Objavljeno:

Fudbaler Lazar Jeremić već na početku rijalitija “Zadruga” bio je na korak od fizičkog obračuna zbog starlete Stanije Dobrojević, iako je pred ulazak u šou istakao da njega nećemo videti u takvoj situaciji.

Sportista je priznao da se od dve čašice žestine napije, ali da nije agresivan.

- Sa dve čaše sam već pijan. Ne pijem kad sam nervozan.

Alkohol me oraspoloži. Spreman sam na mnogo toga u rijalitiju, ali na tuču nisam spreman - rekao je Lazar za “Blic TV magazin” pred početak rjalitija. Međutim, stvari su se otrgle kontroli i Jeremić je pogazio reč.

Naime, Jeremiću se dopada Stanija, tako da je skočio u njenu odbranu dok je MC Damiro pričao zadrugarima da ga je Stanija prevarila i pobegla u Ameriku umesto da odrade ranije zakazane nastupe sa pesmom koju su zajedno snimili. MC Damiro je optuživao starletu da je zbog nje bio na rubu egzistencije.

- Pokazaću ja njemu, on će da je napada. Sad će da vidi - govorio je fudbaler u naletu besa, pokušavajući da udari muzičara. U tome su ga sprečili upravo Stanija i ragbista Vladimir Tomović.

Luna Đogani
Luna Đogani foto: preentsreen/ youtube/

Jeremić je ispričao da u rijaliti ulazi da bi zaradio novac za operaciju noge i eventualno da obezbedi sredstva za kupovinu stana, ističući da ovaj put u šou ne ulazi zbog devojaka i da više nije spreman na velike skandale kakve je imao do sada.

- Ovog puta razlog mog ulaska nije devojka nego da pre svega zaradim novac. Ne bežim od toga da mogu da se zaljubim i budem u vezi i da budemo zajedno neko vreme. Čak i da se opet zaljubim u neku drugu, isto u rijalitiju.

- Daleko od toga da ne može da dođe do odnosa pred kamerama. Jako mlad sam se iživeo, pravio sam loše stvari. Skočio sam sa mosta, jer me devojka ostavila, preselio se na drugi kontinent zbog druge devojke. Imao sam skandale poput snimanja porno-filmova, bio sam s dve devojke.... To više nije za mene, uozbiljio sam se - ispričao je Lazar.

Bonus video

ŠOKANTNA IZJAVA GLUMICE: Tukla devojku u Zagrebu i bila u zatvoru!

(Espreso.co.rs/Puls online.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.