DOROTEINA MAMA PRIZNALA: Podržala sam ćerkinu vezu sa duplo starijim muškarcem, ali je SVAĐA nastala zbog OVOGA! (FOTO)
Foto: Preentscren/RTV Pink

pružila joj podršku

DOROTEINA MAMA PRIZNALA: Podržala sam ćerkinu vezu sa duplo starijim muškarcem, ali je SVAĐA nastala zbog OVOGA! (FOTO)

Dorotea je podigla veliku prašinu svojim učešćem u Zadruzi

Objavljeno:

Dorotea Jovanović, jedna od najmlađih i svakako najlepših učesnica rijalitija "Zadruga 2", podigla je veliku prašinu javnosti svojim pojavljivanjem u Beloj kući.

Pre nekoliko noći nastao je veliki skandal, kada je njena cimerka Mina Vrbaški iznela detalje iz njene prošlosti. Mina je navela da je Dorotea bila u ljubavnoj vezi sa oženjenim čovekom koji je skoro dve decenije stariji od nje i koji ima decu.

Dorotea
Dorotea foto: Preentscren/RTV Pink

Nikako se ne osećam, nimalo mi nije drago što se ovo ovako dešava. Stvarno mi je bezveze totalno. Nisam navikla da se Dorotea svađa, ne znam iz kog razloga se to tako dešava. Da li je njoj neko rekao da to tako treba, ne razumem, stvarno mi nije jasno. Uvek je bila iza svojih jakih reči, zna da se odbrani... Kakvo fizičko nasilje, umalo tuča, to je bilo tako glupo. To je stvarno spuštanje ispod svakog nivoa, stvarno je bilo jako ružno. Ja to kažem sa moje tačke gledišta, a verovatno i publika koja je gledala isto misli da to nije u redu. Možda je to nekom normalno i fino, ali stvarno je grozno - rekla je gospođa Jovanović.

Doroteina majka
Doroteina majka foto: Preentscren/RTV Pink

Doroteina majka nije krila razočarenje ponašanjem svoje mezimice, od koje nije očekivala da će se svađati sa svojim cimerima.

I sa njene strane je grozno, i sa Minine, i od strane one devojke (Zerine Hećo), ne znam kako se zove, što joj je rekla da je neće Mića odbraniti. Ja nisam tamo poslala dete da je neko muči, naravno nisam ni za to da ona muči druge, ali ne mogu da sedim skrštenih ruku i da gledam kako nju neko napada. U svakom slučaju mi nije pravo.

Naravno, vrlo dobro mi je jasno da kad vide da je neko ispred njih, gledaju da ga vrate, ali Dorotee nemaju potrebe da se boje, jer ona nije ušla tamo da bi pobedila, te teme se nismo ni dotakli. Ona više nema smisao svog boravka tamo, ona je trebalo da prezentuje odeću za pse, a sad toga više nema, i cilja više nema - navela je razočarano Dragana.

Dorotea
Dorotea foto: Preentscren/RTV Pink

Nismo propustili priliku da pitamo Doroteinu majku i da li je znala za vezu svoje ćerke sa starijim gospodinom, kao i da li ju je podržala.

Naravno da sam znala za tu njenu vezu. On nije bio oženjen. Novine pišu svašta, ali uvek treba čačkati i videti smisao priče da li je to tako ili nije. Neko će to shvatiti ovako, neko onako. U svakom slučaju, naravno da sam znala za tu vezu, i naravno da sam znala da ne valja, sigurno bi ona i sakrila od mene, ali s obzirom na to da je to tako, ona ništa nije sakrila od mene. Svako treba da odluči da li treba da ide u tom pravcu ili ne. Naravno ja sam je podržala u toj vezi, jer meni je najbitnije da njoj bude dobro, ne da nađe nekog ko će da je muči, nego samo da će da bude u redu.

Taj čovek, ne mogu da kažem dečko jer je bio oženjen, nije ni jednim gestom pokazao nijednu lošu osobinu kad je ona u pitanju. Ako se neko sa nekim ne može složiti u nečemu, naravno da može da se složi sa nekim drugim. Zato postoje i brakovi i razvodi i tako dalje. Da to ne postoji, ne bi se ljudi ni razvodili, ne bi stvarali nove porodice, mada ona se nije našla u tome svemu i nije želela u tome da ide do kraja. Ko zna kako bi to ko shvatio, bila su i deca u pitanju, svako dete svog roditelja voli, i deca uvek tu budu potencijalni problem i jednom i drugom, a oni ustvari vole njih dvoje. I jednostavno nije želela da bude u tome, bez obzira koliko je sve bilo stvarno divno - rekla je Dragana Jovanović.

Dorotea
Dorotea foto: Preentscren/RTV Pink

Bonus video

BORA SANTANA OPLEO PO ČOLAKU I ZERINI: Ma on je bio kod hodže u Sarajevu, omađijan je a ona da se nije slikala GOLA kako ljubi sise nikad ne bi ušla ovde!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.