BILO BI MI BOLJE U ZATVORU NEGO ŠTO SAM RADIO SA DAMIROM! Folk pevač za Espreso otkriva sve MRAČNE TAJNE zadrugara: VIKAO je na manekenke, duguje PARE!  (FOTO)
Foto: preentscreen

isplivala istina!

BILO BI MI BOLJE U ZATVORU NEGO ŠTO SAM RADIO SA DAMIROM! Folk pevač za Espreso otkriva sve MRAČNE TAJNE zadrugara: VIKAO je na manekenke, duguje PARE! (FOTO)

Ovaj zadrugar ne pravi probleme samo u rijalitiju

Objavljeno:

Svojim ponašanjem, MC Damiro izaziva različite reakcije kod gledalaca. Mnogi nisu sigurni da li on pravi probleme samo u rijalitiju zbog šoua, ili je on možda takav i van imanja u Šimanovcima.

Folk pevač Eka Duraković sa MC Damirom je snimio spot za pesmu "Bolje je na robiji" i kako je otkrio za espreso.co.rs, stvarno bi mu bilo bolje u zatvoru od onog vremena koje je proveo sa Damirom dok je snimio spot za tu numeru.

Eka Duraković
Eka Duraković foto: preentscreen

– Nije on loš čovek, ali ima nekih ispada. Ja nikada gore snimanje niti sam imao niti ću imati. Čovek ne zna gde je. Pa su mi pisale neke kolege da im duguje pare. Što se tiče produkcije, on ima tu kvaliteta. Mislim da je jedan od jačih. Ima taj talenat, samo što je sa mozgom otišao na neko nebo odakle se teško skida - rekao je Eka za naš portal i dodao:

– Ne mogu da vam opišem kakvo je bilo snimanje spota. Manekenka jedna je bila angažovana za snimanje tog našeg spota. I ta devojka i Damiro nisu uspeli da se dogovore, on je stvarno bio neprijatan i oterao je devojku. Bilo je mnogo neprijatnih situacija. Bolje bih se proveo na robiji nego što mi je bilo na tom snimanju.

Da podsetimo, Damiro se u "Zadruzi" posvađao sa više učesnika, a među njima su Stanija Dobrojević, Dorotea Jovanović i Toma Panić.

Bonus video

BORA SANTANA OPLEO PO ČOLAKU I ZERINI: Ma on je bio kod hodže u Sarajevu, omađijan je a ona da se nije slikala GOLA kako ljubi sise nikad ne bi ušla ovde!

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.