SARA RELJIĆ OTKRIVA ŠTA SE DESILO NA MILJANINOM KRŠTENJU: Tada je Lepi Mića izgubio POVERENJE Kulića, a evo i zašto!
Foto: Espreso

zadruga 2

SARA RELJIĆ OTKRIVA ŠTA SE DESILO NA MILJANINOM KRŠTENJU: Tada je Lepi Mića izgubio POVERENJE Kulića, a evo i zašto!

Pevačicu Saru Reljić je Miljana Kulić u "Zadruzi" više puta prozivala

Objavljeno:

Pošto je Pinkova zvezda bila na proslavi krštenja Miljaninog sina Željka, nas je zanimalo kako je prešla preko nekih Miljaninih reči.

– Pa, meni su mnogi ljudi zamerili što sam ja prešla preko nekih stvari. Ali u toj kući, svi su prelazili svima preko svega, tako da nisam ja najgora ako pređem Miljani preko nekih ružnih reči s obzirom na to da me je pozvala na bitne proslave, a to su rođenje deteta i krštenje deteta. Smatram da je to dovoljan razlog za pomirenje - rekla je Sara za espreso.co.rs.

Proteklih dana, Lepi Mića je više puta prozvao i Miljanu i Mariju Kulić zbog toga da je na krštenju bilo malo gostiju i nije baš pozitivno hvalio ovu proslavu, pa smo proverili sa Sarom kako je njoj bilo i kako komentariše ove Mićine reči.

– Meni je bilo prelepo na krštenju, muzika je bila divna, a hrana je bila odlična. Kulići su bili odlični domaćini. Primetila sam da Mića na krštenju nije bio nešto prijateljski nastrojen i Miljana je to primetila i bila je jako smorena zbog toga. Mi smo je smirivali jer je ona nekako imala poverenje u njega, koje se izgubilo tamo gde je to najmanje trebalo da se dogodi na krštenju deteta - rekla je Sara i dodala:

– Svaka njemu čast što pominje krštenje kao nešto zbog čega će vređati Miljanu!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.