DA SAM ZNALA ŠTA JE OBJAVLJIVAO, NE BI NI BIO U EMISIJI! Oglasila se Mirkova žena kada je saznala da je Radomir Kostić pljuvao Lunu!
Foto: Printscreen

zadruga 2

DA SAM ZNALA ŠTA JE OBJAVLJIVAO, NE BI NI BIO U EMISIJI! Oglasila se Mirkova žena kada je saznala da je Radomir Kostić pljuvao Lunu!

Gledaoci se šokirali kad su njega videli

Objavljeno:

Pre svega fanovi Lune Đogani, sinoć tokom emisije povodom izbacivanja iz "Zadruge", bili su šokirani kada su kao podršku Mirku Gavriću videli i Radomira Kostića, na "Instagramu" poznatijeg pod nadimkom Sen Trope, koji je na ovoj mreži žestoko ponižavao i vređao Lunu.

Nakon sinoćne emisije, kontaktirali smo Mirkovu suprugu Draganu Gagu Rakčević kako bi nam objasnila spornu situaciju. Na početku, nas je zanimalo da li je Mirko uopšte među kontaktima za podršku ostavio Radomirov broj.

Prozivke na račun Lune
Prozivke na račun Lunefoto: Printscreen Instagram

– Ne, nije! Radomira sam ja pozvala jer nisam htela da idem sama u emisiju. Iskreno, nisam ni znala kakav je njegov stav o Kiji i Luni i nisam znala da je ranije Lunu vređao na Instagramu. Radomir je naš poznanik i prosto pozvala sam ga da ide sa mnom u emisiju jer nisam htela da idem sama, ja sam veliki tremaroš i prva emisija je i strahovala sam da se neću snaći - rekla je Dragana i dodala:

Bio je okrutan
Bio je okrutanfoto: Printscreen Instagram

– Da sam znala šta je objaljivao, sigurno ne bi bio u emisiji. Ja ni privatno ne dozvoljavam vređanje, a kamoli javno.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.