LAKIĆ SE ŽENI, GOTOVO JE: Pronašao ženu svog života!
Foto: Printscreen

parovi

LAKIĆ SE ŽENI, GOTOVO JE: Pronašao ženu svog života!

Svima nam je poznato da u jednom trenutku poželimo da se odvojimo od roditelja, osamostalimo i svoj život delimo samo sa svojim partnerom.

Objavljeno: 13:34h

Nikola Lakić, koji važi za ženskaroša, švalera i ljubavnika, ove godine je odlučio da se uozbilji!

On je trenutno u vezi sa Aleksandrom Tasić, jednom od najmlađih takmičarki u vili Parova.

„Uvek sam slušao svoje srce a ne svoju mamu , ali moja mama je uvek bila u pravu!“ Ona zbog toga kaze da je vestica, ali ja ne mislim tako, ja je volim jako! Imam potpunu podršku svojih roditelja, i sada i pre ma uvek. Verujem da moja mama podržava ovu vezu sa Cokom, a možda jednog dana i brak i porodicu koju ćemo imati“ uz Jutarnju Kaficu pričao je Lakić.

-„Ma, daj, previše se oslanjaš na Coku, sad neko kad bi me pitao žena ili majka ja bih rekao da je moja majka ispred svega. Sve ostale veze mogu da imaju kraj, ali veza sa majkom je neraskidiva“ ubacio se Baki.

„To nema nikakve veze sa mozgom. Samo mislim da ako Coka ima dobar odnos sa mnom trebalo bi da ima i dobar odnos sa mojom mamom!“uzvratio je Nikola. Coka se složila sa njim –„Ne vidim problem nikakav, to je sve jedan normalan odnos!“

Da li je će to zavodnik Lakić razočarati mnoge žene jer planira da zauvek svoje srce da Coki ili je ovo ipak sve samo igra u kojoj Nikola svakako pobeđuje?

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.